Je bent hier: Home > Celebs > Wat? Keira Knightley en Sam Brodie-Sangster schelen minder in leeftijd dan je al die tijd dacht

Wat? Keira Knightley en Sam Brodie-Sangster schelen minder in leeftijd dan je al die tijd dacht

Celebs
Wat? Keira Knightley en Sam Brodie-Sangster schelen minder in leeftijd dan je al die tijd dacht

Kerst of geen kerst: Love Actually kunnen we altijd wel kijken. Met enige regelmaat zwijmelen we weg bij de romances van Juliet, Daniel, Jamie, Sam en de rest van de cast. Maar hoe goed je de film ook denkt te kennen: de kans is groot dat je nog niet álles weet over de personages.

Lees ook: Deze cocktailwijnen maken jouw Valentijnsdag nóg specialer

We kennen allemaal Juliet, het personage van de knappe Keira Knightley. In de film trouwt zij met Peter. Ze is dus volwassen, dat moge duidelijk zijn. Dan hebben we ook Thomas, gespeeld door Sam Brodie-Sangster. Hij is het zoontje van Daniel en voor het eerst in z’n leven verliefd. Voor wie wel een opfrisser kan gebruiken: hier even een fotootje van de twee.

Vijf jaar

Nu komt de shock: deze volwassen vrouw en dit kinderlijke jongetje schelen in real life slechts vijf jaar in leeftijd. Wij herhalen: Vijf. Jaar. Geen grap. Momenteel zijn de twee 32 en 27 jaar.

Een kleine rekensom leert dat Keira tijdens de opnames van de film slechts achttien jaar oud was. Thomas was een stuk ouder dan we dachten: dertien. Ons hoofd is momenteel één grote error. En niet alleen dat van ons.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Instagram

Shop de leukste items: