Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat goéééd: Martien Meiland verschijnt in First Dates!

Wat goéééd: Martien Meiland verschijnt in First Dates!

Wat goéééd: Martien Meiland verschijnt in First Dates!

Erica en Martien Meiland mogen dan wel opnieuw met elkaar getrouwd zijn en onder een dak wonen, van een echte liefdesrelatie is er al lange tijd geen sprake meer. Toch heeft de voormalige kasteelheer altijd geroepen er geen problemen mee te hebben vrijgezel te zijn. Al lijkt die daar nu toch op terug te komen. Martien doet namelijk mee met… First Dates!

Knip- en plakwerk

Bij het razendpopulaire programma gaan kandidaten op blind date, waarbij ze in het speciale First Dates-restaurant uiteten gaan. Aan het einde van de avond geven de kandidaten aan of ze elkaar nog een keer willen zien of dat het bij een eerste en tevens laatste date blijft. Uiteraard doet de tv-personality niet écht mee aan het programma, en is het opgedoken filmpje vooral het resultaat van uitmuntend knip- en plakwerk.

Welbekende uitspraken

Zo komen de welbekende uitspraken van Martien in het filmpje, waarin hij zogenaamd op date gaat met ene Tim (of is het nou Pim?), terug, en lijkt het door wat knap montagewerk net alsof Martien daadwerkelijk in het restaurant te vinden is. Het is overigens niet het eerste filmpje dat Comedy Central maakte met een BN’er in de hoofdrol. Zo moest Forum voor Democratie-lijsttrekker Thierry Baudet het eerder ook al ontgelden.

Lees ook
Martien Meiland over nieuwe liefde dochter Maxime: ‘Volgens mij is dit ook haar eerste echte vriendje’

Iets anders dan normaal

Vandaag gaat het nieuwe seizoen van First Dates van start, waarbij het er net iets anders dan normaal aan toegaat. Ook hier moet er namelijk rekening worden gehouden met alle maatregelen rondom het coronavirus. Zo worden singles nog steeds hartelijk ontvangen door gastheren Vincent en Sergio, maar zit handen schudden en knuffels geven er even niet in. Daarnaast zitten de dates aan tafeltjes van anderhalve meter en is midden op tafel een spatscherm geplaatst.

Spannend

Wij voorzien nóg ongemakkelijkere dates dan we al gewend waren, maar rasoptimist Sergio heeft er alle vertrouwen in. “Dit wordt ‘op afstand’ het beste seizoen ooit”, aldus de gastheer. “Want als de liefde je raakt, dan maakt anderhalve meter het alléén maar spannender…” En hé, met zo’n scherm ertussen weet je in ieder geval zeker dat in geval van consumptie er niks op jouw biefstukje belandt. Daten met anderhalve meter afstand is zo slecht nog niet!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, YouTube