Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wait, what? Celine Dion is een stijlicoon?

Wait, what? Celine Dion is een stijlicoon?

Wait, what? Celine Dion is een stijlicoon?

Als we de Britse Grazia moeten geloven, is het tijd om Celine Dion niet langer alleen nog te zien als zangeres van de best verkochte single in Nederland in 1998 (My Heart Will Go On, inderdaad ja), maar ook als… stijlicoon.

De Canadese zangeres is op dit moment in Europa voor haar tour en deed tussendoor nog even de Fashion Week in Parijs aan. Dion werd er front-row gespot bij Dior en Giambattista Valli, waar ze er niet alleen fantastisch uitzag, maar ook schaamteloos selfies maakte, ‘bravo’ schreeuwde en de modellen een klassieke ‘thumbs up’ gaf.

celine2

En er is meer! Zo werd Dion al gespot in neongroen Balenciaga, het nieuwe coole label Off-White, van top tot teen in Yves Saint Laurent, Gucci en zelfs in een heuse -komt-ie- Céline.

Geen angst
Verantwoordelijk voor haar fenomenale stijl is haar nieuwe stylist: Law Roach. Deze gezellige meneer – die naar eigen zeggen ‘mode leeft, eet en ademt’- werkte al eerder samen met Ariana Grande, Ruby Rose en Vuitton-muze Zendaya. Roach noemt Dion ‘een droom ie uitkomt voor elke stylist’. De zangeres zou geen angst kennen op het gebied van kleding en alles willen proberen.

I miss her….. @celinedion

A photo posted by Law Roach (@luxurylaw) on

Kers op de taart is wat ons betreft onderstaande outfit. Dion rockt niet alleen deze trui van het cultmerk Vetements, maar ze laat ook zien dat ze over de nodige zelfspot bezit.

Lees ook:

Bron: Grazia UK