Wait… WHAT?! Kylie Jenner bevallen van eerste kindje

593
Kylie

Hoewel de hele wereld al maanden vol smart wacht op een bevestiging van Kylie Jenner (20) over haar zwangerschap, heeft de realityster zojuist een ander ‘nieuwtje’ de wereld in geslingerd. Zit je? Nee? Doe maar even. Kylie laat zojuist op Instagram weten dat ze niet zwanger, maar al bevallen is!

Lees ook
Geheime babyshower Kylie Jenner lekt uit

‘Ik barst bijna van geluk’
Op het sociale medium laat Kylie weten dat ze op 1 februari bevallen is van een gezonde dochter. “Ik kon niet wachten om dit geweldige nieuws te delen. Ik heb nog nooit zoveel liefde en geluk gevoeld. Ik barst bijna uit elkaar van gelukzaligheid”, aldus de realityster. Over de naam van het meisje laat de beroemde Kardashian-telg nog niets los. De vader van het kindje, rapper Travis Scott (25), heeft nog niets over de geboorte naar buiten gebracht.

‘Dit was de enige manier’
In haar post, die enkel uit tekst bestaat, vertelt Kylie dat hoewel ze haar hele leven in de schijnwerpers staat, ze ervoor koos om haar zwangerschap daarbuiten te houden. “Ik wist dat ik mezelf op de meest positieve, stressvrije en gezonde manier moest voorbereiden voor de belangrijkste rol van m’n leven. […] Ik wist dat mijn kindje eventuele stress en iedere emotie zou voelen, dus leek me het voor ons leven en geluk het beste om dit op deze manier te doen.”

Video
Naast het nieuws op Instagram plaatste Kylie ook een ruim elf minuten durende video op YouTube, waarin ze ons een kijkje geeft in de afgelopen negen maanden die ze zo angstvallig voor de wereld verborgen heeft gehouden. Ook zien we oude beelden van Kris Jenner tijdens haar zwangerschap van Kylie.

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

BRONInstagram
DELEN
Vorig artikelGeef een glimlach cadeau: steek kankerpatiënten een extra hart onder de riem met deze mooie actie
Volgend artikelBen je de jongste van het gezin? Dan heb je de meeste kans om miljonair te worden