Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wait, what?! Dít Temptation-koppel heeft hun verloving aangekondigd

Wait, what?! Dít Temptation-koppel heeft hun verloving aangekondigd

Celebs
Wait, what?! Dít Temptation-koppel heeft hun verloving aangekondigd

Wekenlang waren we in de ban van Temptation Island (RTL 5). Wie dacht na het zien van de laatste aflevering in een zwart gat te vallen, heeft het mis. De koppels en verleiders weten ons ook ná hun televisie-avontuur te verrassen. Zo vielen wij net even van onze bureaustoel toen we ontdekten dat déze twee deelnemers binnenkort in het huwelijksbootje stappen…

Lees ook
Met deze series kan je het zwarte gat dat ‘Temptation Island’ achterlaat vullen

Wedding bells?
Jawel, Rosanna en Niels zijn verloofd. Althans, een door Rosanna geplaatste foto op Facebook doet sterk vermoeden dat dat het geval is. Op de foto zien we twee handen met matching tattoo’s (een leeuwenkop, de één van een mannetje, de ander van een leeuwin) op de ringvingers. Onder de foto tagt Rosanna haar gespierde vriend en plaatste ze de emoji van een trouwring.

Hint
Of we op de foto nu echt de handen van Niels en Rosanna zelf zien, is niet helemaal duidelijk. Rechtsonderin is namelijk een watermerk te zien. Zouden de twee elkaar binnenkort inderdaad het jawoord geven? Of is het een (niet zo) stille hint van Rosanna om Niels op zijn knieën te krijgen?

Bizarre wending
Dat de twee nog bij elkaar zijn, kwam voor vele kijkers als een totale verrassing. Zo ging Niels tijdens ‘de ultieme relatietest’ al vroeg de fout in door behoorlijk intiem te worden met vrijgezel Parastoo. Rosanna liet zich later in het programma verleiden door de gespierde single Alex, met wie ze uiteindelijk zelfs het bed indook. Rosanna kreeg spijt en liet weten niets liever dan met Niels te willen zijn, maar seks hebben met een ander was – zo leek het – voor hem de absolute grens.

De stand van zaken
Toch lijken de twee weer helemaal gelukkig samen. In een recente video laten ze weten hoe het nu met ze is:

Wil je niets meer missen van Flair? Neem dan nu een abonnement! Dankzij onze speciale lente-aanbieding scoor je maar liefst 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee