Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Waarom de relatie tussen Taylor Swift en Tom Hiddleston overduidelijk nep is

Waarom de relatie tussen Taylor Swift en Tom Hiddleston overduidelijk nep is

Waarom de relatie tussen Taylor Swift en Tom Hiddleston overduidelijk nep is

Taylor Swift en Tom Hiddleston, episode nr° 1347. Vandaag werden ze super ‘romantisch’ in Rome gespot. Morgen vast in Timboektoe, overmorgen in Bali en volgende week op de thee bij ons eigen koningshuis. Moeten we nog veel van deze relatie geloven? Het antwoord is: NEE. En dit is waarom… 

Pa-pa-paparazzi 

https://www.instagram.com/p/BHK5zFPDHAy/?taken-by=taylorswift.updates

Natuurlijk is het vervelend als je helemaal platgewalst wordt door paparazzi. Maar er is een keerzijde van de medaille, veel celebs werken ook samen met de paparazzi. Waarom? Als promotie uiteraard. Wanneer er overal foto’s verschijnen van een celeb, krijgt hij/zij en haar/zijn werk ook in één klap meer aandacht. TADAAA!

Taylor laat schandaal ondersneeuwen 

We vonden allemaal dat Taylor wel héél snel een nieuwe lover aan de haak had geslagen. Betekende vriendje Calvin Harris zo weinig voor de zangeres of waren de paparazzifoto’s met Tom gewoon een zakelijke beslissing? Wij denken het tweede! Uiteraard weet iedereen dat Tom Hiddleston een grote kanshebber is voor een nieuwe Bond-film. Een beetje extra promo kan dan natuurlijk geen kwaad… Maar er was een veel dringendere reden voor de gossip verhalen

Kanye is always the problem 

In zijn nieuwe hit Famous sneert Kanye naar Taylor met de quote: ‘I feel like me and Taylor might still have sex. Why? I made that bitch famous. I made that bitch famous.’ Iets wat oude wonden opende bij Taylor. De drama’s tussen Kanye en Taylor waren eindelijk bijgelegd… maar na deze quote was Taylor NOT AMUSED.

Vertelt Taylor leugens? 

Nu blijkt dat Kanye netjes om Taylor haar toestemming heeft gevraagd om de quote in het nummer te verwerken. Het antwoord van Taylor zou zijn geweest dat ze het ‘wel geinig’ vond. Wie moeten we nu geloven? Kanye en Kim gooiden alles in de strijd om het verhaal te bewijzen. Een blote Kim Kardashian op de cover van GQ Magazine werd ingezet als promo tool om het verhaal openbaar te maken. In het artikel doet Kim alle details van de deal met Taylor uit de doeken.

Dus toen had Taylor haast met nieuwe gossip… 


Daar had Taylor natuurlijk geen zin in met haar lieve imago… Haar plan? Met nog meer gossip het verhaal van Kim en Kanye ondersneeuwen. Zo gezegd, zo gedaan. Een dag later stonden zij en Tom Hiddelston op bijna elke cover… Et voilà, weer wat bijgeleerd uit gossip land.

Lees ook: