Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vrouw van Johnny de Mol heeft het zwaar vanwege talkshow: ‘Voor Anouk best wel pittig’

Vrouw van Johnny de Mol heeft het zwaar vanwege talkshow: ‘Voor Anouk best wel pittig’

Vrouw van Johnny de Mol heeft het zwaar vanwege talkshow: ‘Voor Anouk best wel pittig’

De talkshow HLF8 van Johnny de Mol (42) is nu al een tijdje te zien bij SBS6. De nieuwe avondshow van de presentator had een behoorlijke impact op zijn gezin thuis. Aan Shownieuws vertelt Johnny dat zijn vrouw het soms best wel zwaar heeft.

Talkshow Johnny de Mol

Johnny de Mol is veel van huis voor zijn talkshow HLF8. Maar voordat hij aan deze talkshow begon, zat hij veel thuis vanwege corona. “Het ging echt van bijna 24 uur thuis tijdens corona, naar nu wel heel veel weg”, zegt de presentator tegen Shownieuws. Hij gaat momenteel elke dag naar Amsterdam om zijn show voor te bereiden en te presenteren. Gelukkig is Johnny in de ochtenden vrij en heeft hij dan tijd voor zijn vrouw Anouk en hun twee zoontjes, Johnny jr. en Fender. Hij vindt het “te gek” om tijd met zijn gezin te spenderen en geniet daar enorm van.

Toch was het niet altijd even makkelijk dat hij zo veel weg was van huis. “Dan zagen ze me om half acht op tv en merkte je dat ze me heel erg misten. Voor Anouk is het ook best wel pittig: zij neemt het avondeten én het naar bed brengen van de kinderen op zich.” Johnny is dan ook hartstikke trots op zijn vrouw Anouk en hoe ze het allemaal doet. “Daar maak ik een hele diepe buiging voor.”

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial)

Lees ook
Geruchtenmolen draait overuren: heeft André Hazes een nieuwe vlam?

HLF8

De talkshow HLF8 van Johnny doet het niet al te best in vergelijking met andere televisieprogramma’s. De kijkcijfers zijn behoorlijk laag. Een wens voor het nieuwe jaar heeft Johnny dan ook zeker. “Meer kijkers. Dat heb je nodig voor bestaansrecht”, zegt de presentator. We zullen zien of zijn wens voor 2022 gaat uitkomen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress