Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wil je zien: dít is de knappe vrouw van Nederlands elftal-doelman Maarten Stekelenburg

Wil je zien: dít is de knappe vrouw van Nederlands elftal-doelman Maarten Stekelenburg

Wil je zien: dít is de knappe vrouw van Nederlands elftal-doelman Maarten Stekelenburg

Op 10 juni 2005 trouwde Ajax-doelman Maarten Stekelenburg (38) met zijn grote liefde Kim. Dit deden zij op dezelfde dag als Maartens toenmalige ploeggenoot Rafael van der Vaart en Sylvie Meis. Samen lijken de twee in ieder geval heel gelukkig. En dít is hoe ze eruit ziet. 

Maarten Stekelenburg vrouw

De datum met twéé bruiloften zorgde voor een hoop onrust binnen de Ajax-selectie. Toch kozen de meeste spelers er uiteindelijk voor om bij de bruiloft van Maarten en Kim aanwezig te zijn. Zij hadden hun trouwdatum tenslotte als eerste vastgelegd.

Drie zoontjes

De relatie van Maarten en Kim loopt dus al een tijdje en werd eind januari 2010 bekroond met de geboorte van hun eerste kindje: Sem. En later volgde er nog twee broertjes voor Sem: Naud en Mees. Op het Instagram-account van Kim (Maarten plaatst vooral voetbalfoto’s) zijn dan ook genoeg kiekjes van het gezin te vinden.

De tekst gaat verder onder de foto’s. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door kimstekelenburg (@kimstekelenburg)

Fabulous Football Magazine (FFM)

Ook was Kim Stekelenburg de eerste voetbalvrouw die op de cover van het Fabulous Football Magazine verscheen. Dat is een tijdschrift gemaakt door voetbalvrouwen. Veel mensen denken namelijk dat het dames zijn die er altijd goed uit zien, niks anders doen dan shoppen en zich urenlang bevinden in een nagelsalon. ”Dat dit in het echt even anders ligt merk je vanzelf als je het tijdschrift open slaat”, zegt initiatiefneemster Leyla Sinouh.

Lees ook
Dít is de knappe vriendin van voetballer Denzel Dumfries

Maarten Stekelenburg

De Ajax-doelman is geboren in Haarlem in 1982. Hij mocht zich voor het eerst aansluiten bij de hoofdmacht van zijn jeugdliefde Ajax in 2001. Tien jaar laten transfereerde hij naar AS Roma. In 2016 belandde ‘De Steek’, de bijnaam van Stekelenburg, in 2016 bij Everton.

Terugkeer naar Ajax

In juni 2020 koos hij voor zijn terugkeer naar Ajax. ”Uiteraard ben ik heel erg blij dat ik kan terugkeren bij Ajax, de club waar het voor mij allemaal begonnen is. Als gezin wilden wij sowieso dit jaar terug naar Nederland en ik hoopte daarbij eigenlijk maar op één club”, liet de doelman weten via de clubwebsite.

Maarten en Kim zullen ongetwijfeld erg blij zijn met de terugkeer naar Amsterdam. Samen met hun drie zoontjes, natuurlijk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, Spelersvrouw, de Gelderlander | Beeld: Getty