Je bent hier: Home > Celebs > Instagram vs. reality: vrouw Jim Bakkum deelt (h)eerlijk gezinskiekje

Instagram vs. reality: vrouw Jim Bakkum deelt (h)eerlijk gezinskiekje

Celebs
Instagram vs. reality: vrouw Jim Bakkum deelt (h)eerlijk gezinskiekje

Op Instagram zie je de meest gelikte en perfecte foto’s voorbij komen, maar Bettina Holwerda (40) besluit het over een andere boeg te gooien. De vrouw van Jim Bakkum (32) laat zien dat het best een opgave kan zijn om een gezinsfoto te maken met drie kleine kids. En dat doet ze met een chaotisch kiekje dat voor een hoop hilariteit zorgt.

Op het plaatje is te zien hoe eigenlijk alleen Jim echt in de lens kijkt. De kinderen lijken meer aandacht te hebben voor wat er aan de andere kant van de camera gebeurt, terwijl Bettina met een samengeknepen oog op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. “Liefs van de Bakkums”, schrijft de vrouw van de zanger en acteur erbij.

Humor

De volgers van Bettina kunnen enorm lachen om de foto. “Briljant 🤣”, reageert iemand. Een ander schrijft: “Haha, heerlijke foto 🤣.”

Lees ook
Jim Bakkum deelt met trots foto van zijn (strakke!) vrouw in bikini

Gezin

Jim en zijn vrouw Bettina Holwerda leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Grease en zijn sinds 2011 getrouwd. Samen heeft het stel drie kinderen: zoon Lux (6), en dochtertjes Posy (4) en Molly (5 maanden).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Liefs van de Bakkums.

Een bericht gedeeld door Bettina Holwerda (@bettina_holwerda) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee