Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vrouw Arie Boomsma reageert op kritiek na plaatsen foto van dochtertje

Vrouw Arie Boomsma reageert op kritiek na plaatsen foto van dochtertje

Vrouw Arie Boomsma reageert op kritiek na plaatsen foto van dochtertje

Arie Boomsma is met zijn gezinnetje in Portugal aan het genieten van een welverdiende vakantie. Na het plaatsen van een foto op Instagram met zijn dochtertje Bobby, werd de presentator echter overladen met kritiek. Zijn vrouw Romy heeft nu gereageerd op deze negatieve comments onder de foto.

Lees ook: Zo heeft Arie Boomsma zijn vrouw ontmoet

Kritiek
Op de foto die Arie Boomsma deelde op Instagram is hij met zijn dochtertje te zien in badkleding, aan de rand van een zwembad. De ouders hebben de tepeltjes van hun dochtertje bedekt met plaatjes van bloemen. Dit schoot echter bij veel volgers in het verkeerder keelgat. Reacties als ’door die bloemen geeft deze foto de boodschap dat dhr. Boomsma denkt dat peuter lichaampjes iets seksueels kunnen zijn en dus bedekt moeten worden’ zijn onder de foto geplaatst.

‘Internet is anoniem’
Romy besloot te reageren op deze comments, met een uitgebreide post onder de Instagramfoto. Ze schrijft: ‘dit voelt voor ons als het beschermen van haar kleine lijfje voor ogen die er op een verkeerde manier naar zouden kunnen kijken. Want ook dat is de keerzijde, internet is anoniem en Instagram bestaat uit rechtenvrije foto’s waar iedereen mee zou kunnen en mogen doen wat ze willen. Dit betekent niet dat ik het er niet mee eens ben als mensen dit wél delen. Niets mooier en onschuldig dan het comfortabel bloot zijn van kinderen’.’

Lees de hele uitleg van Romy hieronder.

de keerzijde van internet en social media vind ik dat mensen de behoefte voelen hun negativiteit ongevraagd naar buiten te gooien. de anonimiteit maakt dat ze ‘durven’ want ik kan me niet voorstellen dat ze dit ook zouden doen als ze voor je staan. dat zou ik pas echt verfrissend en eerlijk vinden. zo ontstond vandaag onder een foto op de instagram van mijn man een discussie over onze keuze de tepeltjes van onze peuter te bedekken op social media. niet omdat we anti-tepels zijn, integendeel. wel omdat dit voor ons voelt als het beschermen van haar kleine lijfje voor ogen die er op een verkeerde manier naar zouden kunnen kijken. want ook dat is de keerzijde, internet is anoniem en instagram bestaat uit rechtenvrije foto’s waar iedereen mee zou kunnen en mogen doen wat ze willen. dit betekent niet dat ik het er niet mee eens ben als mensen dit wél delen. niets mooier en onschuldig dan het comfortabel bloot zijn van kinderen. en dat is het hele punt, waarom dat oordelen over hoe anderen iets doen. wat ik er lastig aan vind is dat je ergens het gevoel hebt je te moeten verantwoorden, te vermelden waarom je bepaalde keuzes maakt en dat het in dit geval niets te maken heeft met seksualisering van de vrouwenborst in de huidige maatschappij, maar alles te maken heeft met hoe om te gaan met internet en onze kinderen. en dat dit zoeken is, niet alleen voor ouders maar voor iedereen. wat deel je wel, of juist niet. instagram is een weerspiegeling van momentopnames uit een leven, niet van het leven zelf. waar kan je dan eigenlijk over oordelen? en waarom vooral, waarom die negativiteit als het nergens voor nodig is, je die personen niet kent behalve op basis van flarden en foto’s.

A post shared by Romy Boomsma 🌿 (@romyboomsma) on

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Privé, Instagram