Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Rapper Keizer is opnieuw vader geworden (op een wel héél bizarre plek)

Rapper Keizer is opnieuw vader geworden (op een wel héél bizarre plek)

Celebs
Rapper Keizer is opnieuw vader geworden (op een wel héél bizarre plek)

Geweldig nieuws voor rapper Keizer (30) vandaag: hij is vader geworden van zijn vierde kindje. Het jongetje, die de naam Given heeft gekregen, wilde niet wachten tot Keizer en zijn vriendin in het ziekenhuis waren en besloot op een wel heel ongewone plek ter wereld te komen.

Lees ook
Babynieuws! 3JS-zanger Jan Dulles wordt vader

‘Het spetterde eruit’

Given werd onderweg naar het ziekenhuis in de auto geboren, midden op de snelweg. “Deze jongen heeft ervoor gekozen om in de ‘waggie’ eruit te komen”, zo vertelt Keizer in een filmpje op Instagram. De rapper grapt dat de schoonmaakkosten voor zijn zoon zijn. “Het spetterde eruit over m’n hele dashboard”, zo blikt hij ehm… bijzonder ‘beeldend’ terug. Keizer heeft weinig moeite om het intieme moment te delen; hij maakte de opname terwijl zijn vriendin nog met haar voeten op het dashboard steunt en de navelstreng door een ambulancemedewerker doorgeknipt wordt, waar hij ons (deels) van mee laat genieten.

Snelheidsduivel

In de begeleidende tekst schrijft Keizer dat Given een ‘brutale boy’ is. Zo stak hij op de eerste echo zijn middelvinger op. “En zijn tweede fuck you was om op de snelweg eruit te schieten met 160 km per uur in een 80 kilometer-zone. Welkom op de wereld”, aldus Keizer.

Keizer’s meest recente hit dateert uit 2017; het nummer Zonde, dat hij onder anderen maakte met Brace:

Beeld: Hollandse Hoogte

Shoppen is altijd een goed idee