Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat een lief stel! Zó ziet de vriendin van Matthijs de Ligt eruit

Wat een lief stel! Zó ziet de vriendin van Matthijs de Ligt eruit

Wat een lief stel! Zó ziet de vriendin van Matthijs de Ligt eruit

Het is eindelijk zo ver, Oranje speelt vanavond hun eerste wedstrijd in het Europees Kampioenschap. Naast de miljoenen Nederlanders die de voetballers zullen supporten, zal ook het thuisfront de mannen aanmoedigen. Iemand die zeker op support kan rekenen is Matthijs de Ligt. Zijn vriendin zal vast en zeker langs de zijlijn staan, maar wie is deze vrouw eigenlijk?

Vriendin Matthijs de Ligt

Het meisje dat het hart van de voetballer heeft gestolen is Annekee Molenaar. Annekee is een model en ambassadeur van Free a Girl. Een druk leventje dus! Maar tijd voor Matthijs heeft ze zeker. Zo is er vaak op haar Instagram te zien dat ze haar vriend support bij zijn wedstrijden.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Lees ook:
Krijgt Frenkie een Jong? Oranje-voetballer hint op komst eerste kindje met grote liefde Mikky

Vader

Komt de achternaam van Annekee je bekend voor? Dat zou heel goed kunnen. Ze heeft namelijk een bekende vader. Annekee is de dochter van voormalig profvoetballer Keje Molenaar. Hij speelde in de jaren 80 voor Ajax, wat ook de oude club van Matthijs is. Annekee en Matthijs hebben elkaar niet via haar vader ontmoet, in een interview met Life After Football vertelt ze: “Vanwege veel gemeenschappelijke vrienden kennen Matthijs en ik elkaar al lang. Omdat we al lang in een relatie zaten, hadden we er niet eerder over nagedacht. Toen onze relaties allebei uit gingen, stuurde Matthijs me een bericht om te zien of we een keer samen wat gingen doen en we zijn sindsdien een stel.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle, Life After Football | Beeld: Brunopress