Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vriendin Jan Dulles over dubbel gevoel zwangerschap na overlijden dochtertje: ‘Verdriet is nog dichtbij’

Vriendin Jan Dulles over dubbel gevoel zwangerschap na overlijden dochtertje: ‘Verdriet is nog dichtbij’

Vriendin Jan Dulles over dubbel gevoel zwangerschap na overlijden dochtertje: ‘Verdriet is nog dichtbij’

Jan Dulles (46) en zijn grote liefde Caroline Mol kregen in december te maken met een vreselijk drama. Hun dochtertje Donna, van slechts een paar maanden oud, kwam plotseling te overlijden. Even later kon het stel heuglijk nieuws bekendmaken: de twee verwachten opnieuw een kleine spruit. Het 3Js-lid deed onlangs al een boekje open over hoe dubbel de zwangerschap soms voelt, iets waar zijn vriendin alleen maar bij kan aansluiten.

Vriendin Jan Dulles over dubbel gevoel zwangerschap

Bij het BN’er-event Friends Of The Brands loopt Shownieuws Caroline tegen het lijf, die voor de camera een interview geeft. Uiteraard is haar zwangerschap na het plotselinge overlijden van Donna het onderwerp van gesprek. “Het is heel dubbel natuurlijk, maar we zijn er heel blij mee”, vertelt ze er – bijna op de helft van haar zwangerschap – over, terwijl haar buik in beeld wordt gebracht. “Het verdriet is natuurlijk nog heel dichtbij, maar iedereen reageert positief. We krijgen cadeautjes en kaartjes van iedereen, dus dat doet je goed.

Reactie zoontje

Wat het zoontje van Jan en Caroline ervan vindt dat hij nog een zusje krijgt? “Hij zegt nu wel steeds vaker: mama heeft een baby in haar buik”, aldus de brunette. “Maar ik weet niet of hij begrijpt wat hij zegt. Dat komt wel.”

Lees ook
Jan Dulles open over zwangerschap vriendin na plots overlijden van dochtertje: ‘Het voelde heel dubbel’

Emotionele maand

Hun derde kindje – een meisje – wordt in december verwacht, de maand waarin hun dochtertje Donna in 2020 onverwacht overleed. “Dat zal een emotionele decembermaand worden. We hopen te kunnen gaan genieten van deze zwangerschap, ondanks dat er geen uur voorbij gaat dat we niet aan Donna denken”, liet Jan op Instagram weten tijdens de aankondiging van de zwangerschap. Vlak na het overlijden van Donna vertelde het 3JS-lid openhartig over haar doodsoorzaak.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Caroline Mol (@carolinemol)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Caroline Mol (@carolinemol)

Bron: Shownieuws | Beeld: still, Instagram