Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwsgierig? Zo ziet de vriend van Eva Jinek er dus uit

Nieuwsgierig? Zo ziet de vriend van Eva Jinek er dus uit

Nieuwsgierig? Zo ziet de vriend van Eva Jinek er dus uit

In het verleden had Eva Jinek relaties met bekende mannen als Freek Vonk en Bram Moszkowicz, maar de huidige vriend van Eva Jinek is vrij onbekend. Ze is heel gelukkig met een man die áchter de schermen werkt: Dexter van der Voorn.  

Eva en vriend zijn smoorverliefd

Eva en Dexter zijn voor elkaar gevallen tijdens de opnames van het programma De Verenigde Staten van Eva. Dexter werkt als productieleider en was mee op reis naar Amerika. Daar is de vonk overgesprongen. Eenmaal in Nederland werden de tortelduifjes al snel samen gespot en sindsdien is Dexter officieel de vriend van Eva.

Al gauw werd de relatie opgepikt door de media en kon de presentatrice haar nieuwe liefde niet meer verbergen. Inmiddels is het stel al een tijdje gelukkig met elkaar. Op 12 maart 2018 werd bekend dat ze samen een kindje verwachten. Ze kon zelfs rekenen op felicitaties van haar ex Freek Vonk.

Meer lezen over de liefde van Eva Jinek? Lees dan ook: Bevestigd! Nieuwe liefde voor Eva Jinek 

Een baby

Inmiddels heeft Eva Jinek een kind samen met haar vriend. Begin maart 2018 maakte de presentatrice bekend dat zij en haar vriend hun eerste kindje verwachtten.

Toen Pax werd geboren was het wachten op de eerste beelden. De eerste keer naar buiten is natuurlijk altijd spannend en dit moment van Eva met Dexter en baby’tje Pax zijn dan ook te zoet voor worden. Zien? Je kunt de beelden hier bekijken.

vriend van eva jinek

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: Peter Smulders