Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vriend van Sonja Bakker geeft duidelijkheid over uit de hand gelopen ruzie: ‘Ik had veel gedronken’

Vriend van Sonja Bakker geeft duidelijkheid over uit de hand gelopen ruzie: ‘Ik had veel gedronken’

Vriend van Sonja Bakker geeft duidelijkheid over uit de hand gelopen ruzie: ‘Ik had veel gedronken’

Twee weken geleden werd duidelijk dat er flinke ruzie was ontstaan tussen Sonja Bakker (46) en haar vriend Barry van Suijdam (47). Na een lange stilte trekt Barry het boetekleed aan en vertelt zijn verhaal in een interview met RTL Boulevard.

Heftige ruzie Sonja Bakker en Barry

Barry vertelt dat ze een hotel hadden geboekt na de boeklancering van Sonja’s nieuwe dieetboek. Voor de zekerheid hadden de twee een chauffeur geregeld als ze terug moesten naar huis. Dat deden ze uiteindelijk dan ook, maar toen ze in de auto stapten ging het mis.

Teveel drank

“Ik had veel gedronken. En de drank is bij mij verkeerd gevallen. We stapten in de auto en raakten als een oud echtpaar in een gekibbel en ruzie. Ik werd verbaal agressief”, aldus Van Suijdam.

Politie erbij

Volgens Barry begon de chauffeur – en terecht – zich er ook mee te bemoeien. “De chauffeur trapte op de rem. Hij was geschrokken van wat ik had gezegd en heeft de politie gebeld. En terecht. Als ik hoor wat ik allemaal heb uitgekraamd met mijn stomme dronken kop, heeft hij het goed.”

Lees ook
‘Sonja Bakker en man nooit officieel getrouwd geweest’

Vertrouwen in relatie

Eerst was er geen spoor van het stel te bekennen, maar inmiddels weten we dat Barry zijn koffers heeft gepakt en in een hotel in Amsterdam verblijft. Ondanks het voorval heeft Van Suijdam nog wel vertrouwen in de relatie: “Het komt goed, daar ben ik heel zeker over. Ik houd heel veel van haar en zij houdt heel veel van mij.”

Toe aan rust

Verder laat Barry weten dat hij en Sonja rust willen. “Ik wil rust, Sonja wil heel veel rust. Zij heeft een slechte periode.” Bakker heeft dan ook zelf nog niet op dit incident gereageerd.

Hoogoplopende ruzie

Een ingewijde vertelt aan Story: “De twee hadden die avond een feestje in Hoorn. Op de terugweg zouden ze hoogoplopende ruzie hebben gekregen. De politie, die al was geïnformeerd, stond hen bij Sonja’s huis op te wachten. Sonja stapte totaal overstuur uit en Barry vluchtte weg.” Barry zou zich vervolgens uit de voeten hebben gemaakt, waarna de politie nog tevergeefs naar hem heeft gezocht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress