Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Daddy to be: zó ziet de vriend van de zwangere Jennifer Hoffman eruit

Daddy to be: zó ziet de vriend van de zwangere Jennifer Hoffman eruit

Celebs
Daddy to be: zó ziet de vriend van de zwangere Jennifer Hoffman eruit

Net toen Jennifer Hoffman (39) de hoop bijna had opgegeven en dacht dat ze aan de datingapps moest, kwam ze haar ware liefde tegen. De actrice is sinds de zomer van 2018 samen met Dorian Geis (36). Het gelukkige stel maakte dinsdag bekend hun eerste kindje te verwachten. Maar hoe ziet de vriend van Jennifer er eigenlijk uit?

Liefdesleven Jennifer Hoffman

Na de verbroken verloving met acteur Daan Schuurmans en een aantal mislukte romances heeft Jennifer bij Dorian Geis eindelijk het geluk gevonden. In de zomer van 2018 maakte de De Luizenmoeder-actrice bekend dat ze smoorverliefd is op de Amerikaans/Franse Dorian, die mede-eigenaar is van het Mexicaanse restaurant The Fento in Amsterdam.

Buitenlandse Viking

Jennifer en Dorian ontmoetten elkaar op een klein festival in Amsterdam-Noord. “Ik had een tijdje daarvoor naar het universum geschreeuwd dat ik graag een Viking wilde, liefst een buitenlander.” Dat laatste is dus gelukt. De actrice was na haar vorige relatie namelijk wel even klaar met Nederlanders. “Ik heb even gedatet met iemand die het heel gaaf vond om te zeggen dat hij het deed met Jennifer Hoffman. Dan voel je je eenzaam, hoor”, aldus de actrice. “Maar goed, toen stond daar ineens die blonde Amerikaanse reus voor mijn neus.”

Nieuw stulpje

Het stel heeft recent voor 735.000 euro een prachtig grachtenpand in Amsterdam-West gekocht, op een steenworp afstand van Jennifers huidige woning waar ze sinds begin dit jaar samenwoont met Dorian en eerder samenwoonde met Henry van Loon. “Maar uiteindelijk pasten we niet zo goed bij elkaar”, vertelde Jennifer in De Volkskrant over de breuk met de cabaretier. “Hij is iemand die mij het stuur in handen gaf. Dat is fijn, want wie stuurt bepaalt de richting. Maar ik heb iemand nodig die dat stuur soms ook van me overneemt, die míj duwt.”

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🚀 #àlaluneetretour #tb #nemma2019 #🌙

Een bericht gedeeld door Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zo gelukkig man 😊🍀 #🐐🐐 Foto: @arjano71 📸

Een bericht gedeeld door Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman) op

Zwanger

Het liefdesgeluk van Jennifer en Dorian wordt binnenkort bekroond met een baby. De actrice is in verwachting van haar eerste kindje. De 39-jarige blondine maakte het blije nieuws bekend met een foto van zichzelf, waarop ze trots poseert met haar bollende buik. “Bezig met de grootste internationale productie van mijn leven”, aldus de actrice, doelend op haar half Franse en half Amerikaanse vriend.

Lees ook
Babynieuws! Jennifer Hoffman in verwachting van eerste kindje en deelt foto van groeiende buik

Henry van Loon

Voordat Jennifer samen was met Dorian had de actrice een relatie van zes jaar met De Luizenmoeder-tegenspeler Henry van Loon (38). Ook hij verwacht momenteel een kindje, samen met zijn geliefde Jelka van Houten (42).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hi. Bezig met de grootste internationale productie van mijn leven. Zo’n 20 weken al 🥰 #halfnederlands #kwartamerikaans #kwartfrans #makingaviking

Een bericht gedeeld door Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee