Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Beelden: ‘vriend van hoogzwangere Khloe Kardashian zoenend gespot met andere vrouw’

Beelden: ‘vriend van hoogzwangere Khloe Kardashian zoenend gespot met andere vrouw’

Celebs
Beelden: ‘vriend van hoogzwangere Khloe Kardashian zoenend gespot met andere vrouw’

De Amerikaanse showbizzmedia zijn in rep en roer, want volgens hen is Tristan Thompson, de vriend van de hoogzwangere Khloé Kardashian, afgelopen weekend vreemdgegaan. Thompson werd in New York gezien met ‘een mysterieuze dame’, terwijl de realityster in hun huis in Cleveland was. Video’s van de betreffende avond gaan inmiddels viral op social media.

Lees ook
Khloé Kardashian maakt éindelijk geslacht van kindje bekend

Samen naar een hotel

Papa in spé Tristan zou een vooralsnog onbekende vrouw gezoend hebben in de PH-D Lounge in The Big Apple en was later die avond ook met haar te zien op verschillende videobeelden. De twee gingen samen een hotel binnen, om een paar uur later weer te vertrekken naar uitgaansgelegenheid Soho House in het trendy Meatpacking District.

Social media in paniek

Rond 5.00 uur ’s morgens keerden ze terug na een avondje stappen. De vrouw werd de volgende ochtend gespot toen ze het hotel verliet, in dezelfde kleding die ze de avond ervoor droeg. Tristan was in New York vanwege een basketbalwedstrijd die hij met zijn ploeg Cleveland Cavaliers moest spelen. Volgens omstanders in de club ‘was Tristan erg close met een vrouw, die niet de zijne was’. Op social media wordt er volop gespeculeerd over het al dan niet vreemdgaan van de NBA-ster.

(Not so) happy couple?

Er is vooralsnog geen reactie gekomen uit het ‘kamp Kardashian’ en ook Thompson hult zich in stilzwijgen. Tegelijk staat Khloé op springen; volgens diverse media zou ze zelfs al gisteren bevallen zijn. Het is haar eerste kindje. Eergisteren postte ze nog een foto van haar en Tristan samen op Instagram, waarbij ze schrijft: “Wij zijn er klaar voor, kleine!”

Het opgedoken bewijs (waarvan de tweede video met commentaar van een meelevende en goed ingelezen fan, hahah):

We are ready whenever you are little mama 🦋

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

beeld: Hollandse Hoogte

Shoppen is altijd een goed idee