Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bridget Maasland probeert na vorige relaties rustiger aan te doen met nieuwe liefde, maar: vriend Christian heeft schoonouders al ontmoet

Bridget Maasland probeert na vorige relaties rustiger aan te doen met nieuwe liefde, maar: vriend Christian heeft schoonouders al ontmoet

Bridget Maasland probeert na vorige relaties rustiger aan te doen met nieuwe liefde, maar: vriend Christian heeft schoonouders al ontmoet

Bridget Maasland is weer verliefd, onthulde ze een aantal weken geleden in haar eigen podcast Bridget & Friends: chickchat, waarin RTL Boulevard-collega’s Clarice Stenger en Justine Marcella haar sidekicks zijn. Daarna dook er zelfs op Instagram een eerste foto op van het nieuwe stel. Ondanks dat de presentatrice haar verliefdheid van de daken wil schreeuwen, vertelt ze deze week in haar podcast dat ze deze keer toch iets rustiger aan wil doen. Maar toch heeft vlam Christian de ouders van Bridget al ontmoet.

Vriend Bridget Maasland

Elke week vertelt Bridget Maasland samen met sidekicks Clarice Stenger en Justine Marcella over de belangrijke en ‘onbelangrijke’ levensthema’s. De laatste weken stond vooral het belangrijke thema liefde op de agenda. Zo onthulde Bridget een aantal weken geleden ‘een hele leuke date’ te hebben gehad en sindsdien gaat het snel. Ook vlot daarna kwamen we erachter dat het ging om ene Christian en niet veel later daarna poste ook Bridget zelf een foto van haar mystery man. De RTL Boulevard-presentatrice is dus smoorverliefd, maar vindt dat eigenlijk helemaal niet zo fijn.

Verliezen in een ander

“Ik kan dan zo raar doen,” vertelt ze in de podcast. “Ik herken mezelf dan helemaal niet. Ik vind het niet de leukste kant van mezelf.” Ook laat Maasland weten dat ze zich snel kan verliezen in een ander als er verliefde gevoelens zijn. “Ik kan dan als een kameleon veranderen in wat ik denk dat de ander dan wil van mij. En dan denk ik: ‘hè, bah! Dat is helemaal niet leuk, want ik ben als mezelf veel leuker.'”

Lees meer
Bridget doet voor het eerst een boekje open over nieuwe vriend en springt meteen voor hem in de bres

Rustig aan

Ook kan de kortstondige – maar vrij heftige relatie – met André Hazes niet ontbreken in het gesprek. “Misschien wel omdat de vorige verliefdheid nogal een fiasco was, waar iedereen zich lekker tegenaan heeft bemoeid”, geeft ze als reden voor haar ‘kameleongedrag’. “Dus misschien heb ik daar wel iets van geleerd. Ik ga er nu minder head over heels in en probeer het wel een beetje te temperen.”

Schoonouders ontmoet

Toch lijkt haar goede voornemen nu al mislukt. Vriend Christian heeft namelijk de ouders van Bridget Maasland gewoon al ontmoet. “Mijn moeder stond in een keer in mijn huis toen hij er ook was”, zo legt het gezicht van RTL Boulevard uit. “Mijn vader ook trouwens, maar dat was helemaal niet zo bewust.” De presentatrice vindt ook dat je daar eigenlijk “niet zo’n ding van hoeft te maken.”

Christian

De nieuwe vriend van de presentatrice werkt in de vastgoedwereld. Sinds januari 2018 is hij werkzaam voor de Nederlandse tak van CBRE, wereldwijd het grootste vastgoedadviesbureau. Daarvoor werkte hij bijna twee jaar bij Spring Real Estate, zo valt te ontdekken op zijn LinkedIn-profiel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress