Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heftig en bizar nieuws: vriend Samantha ‘Barbie’ de Jong plotseling overleden

Heftig en bizar nieuws: vriend Samantha ‘Barbie’ de Jong plotseling overleden

Heftig en bizar nieuws: vriend Samantha ‘Barbie’ de Jong plotseling overleden

Heftig nieuws uit showbizzland: Samantha de Jong (31) heeft zojuist bekendgemaakt dat haar vriend Gelmore plotseling is overleden. Dit laat ‘Barbie’ weten via Instagram.

Vriend Samantha de Jong overleden

Op het sociale medium deelt Samantha een romantische foto met haar vriend, waarbij ze het verdrietige nieuws onthult. “Hou van jou, lieve schat. Zomaar ineens ben je overleden, hoe kan dit”, schrijft de realityster. “Lieve schat, ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent. Ik heb je geholpen, maar niks hielp. De artsen en de politie namen het over en daar lag je. Schat, je zal voor altijd bij me blijven.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha?Gelmore (@samantha_de_jong29)

Steun en toeverlaat

Na haar relatie met Gerrit Meerts maakte Samantha in februari bekend de liefde te hebben gevonden bij Gelmore, volgens de voormalig realityster de echte vader van haar jongste kind. “Mijn steun en toeverlaat!”, schreef ze bij een liefdevolle foto van haar en de nieuwe mysterieuze man. “Lang gewacht en daar ben je eindelijk.” Ook liet Samantha destijds al weten van haar nieuwe vriend te houden. Ze wilde “van de daken schreeuwen” hoe blij ze is met deze man in haar leven. Amper twee maanden daarvoor brak ze met haar verloofd Gerrit, die voor de buitenwereld plots tóch niet de vader van het kindje bleek. Er ontstond een rel over huiselijk geweldhet niet langer mogen gebruiken van de babynaamde uit huis plaatsing van de kleine en Samantha’s geestelijke toestand.

Lees ook
Samantha de Jong deelt ‘naaktfoto’ met vriend en schokkende nieuwe ‘eigendomstattoos’

‘De man van mijn dromen’

Aan Story vertelde Samantha onlangs alles over de onverwachte liefdeshereniging met ‘Gilly’, zoals ze Gelmore noemt. “Ik hou van hem. Gilly is de man van mijn dromen en de vader van mijn zoontje Angelo [voorheen Djemino, red.]”, aldus Samantha. “Ik heb altijd geweten dat hij de vader is. Vorig jaar rond deze tijd hadden we kort iets met elkaar. Ik ben toen zwanger geraakt. Iets dat ik niet wist. Daar kwam ik pas in het ziekenhuis achter toen ik met mijn Gerrit een auto-ongeluk kreeg. Tegen iedereen vertelde ik daarna dat ik zwanger van Gerrit was, maar ik wist toen al dat hij de vader niet was. Dat moest Gilly zijn.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha?Gelmore (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha?Gelmore (@samantha_de_jong29)

Beeld: Peter Smulders, Instagram