Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samantha de Jong uit verdriet op Instagram na verlies vriend: ‘Weet niet wat ik met mezelf aan moet’

Samantha de Jong uit verdriet op Instagram na verlies vriend: ‘Weet niet wat ik met mezelf aan moet’

Samantha de Jong uit verdriet op Instagram na verlies vriend: ‘Weet niet wat ik met mezelf aan moet’

Samantha de Jong’s leven is voor de zoveelste keer in een rollercoaster beland na een schokkende gebeurtenis. Zondag overleed haar vriend en de vader van haar jongste kind geheel plotseling aan een hartaanval. Op Instagram uit de voormalig realityster haar gevoelens en verdriet in meerdere emotionele posts.

Opgenomen in ziekenhuis

Na haar post van zondagavond, waarin ze Gelmore’s overlijden en de doodsoorzaak bekendmaakte, was het even stil. Samantha werd na het drama zelf opgenomen in het ziekenhuis, nadat zij bij een vriendin volledig was ingestort. Op Koningsdag verschenen er ineens weer posts van de blondine, die liet weten inmiddels weer thuis te zijn. Bij foto’s en filmpjes van en met Gelmore deelt ze hoe machteloos en verdrietig ze zich voelt.

‘Ik ben getraumatiseerd’

“Het is met geen pen te beschrijven hoe erg je iemand kan missen. Ik ben sinds vandaag uit het ziekenhuis, maar ben nog echt getraumatiseerd van alles wat er is gebeurd”, aldus Samantha. Dan richt ze zich tot haar geliefde: “Ik mis je zo erg en je familie ook, ik ben je zo dankbaar dat je toch weer in m’n leven bent gekomen”. Begin 2020 raakte Samantha zwanger van Gelmore, maar kreeg daarna iets met Gerrit Meerts, die haar niet veel later ten huwelijk vroeg. Nadat die relatie in november explosief ten einde kwam, hervonden Samantha en Gelmore elkaar.

Emotionele post

In weer een andere, zeer emotionele post schrijft ze aan de vader van zoontje Angelo: “Schatje, wat ik mis jou. Echt, ik weet niet wat ik met mezelf aan moet. We zouden altijd bij elkaar blijven en er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Ik denk elke seconde van de dag aan je.”

Drugs-geruchten

De tekst die volgt, is opvallend. “Ik weet zeker dat jij dit ook niet zo gewild had. Ik hoop dat je je rust gevonden hebt lieverd”, schrijft ze. Na het nieuws over het drama deden er zondag direct allerlei geruchten de ronde. Zo zouden er volgens buurtbewoners drugs in het spel zijn geweest en valt op sociale media te lezen dat Barbie en Gelmore samen buiten bewustzijn zouden zijn geraakt na het gebruik van drugs.

Slapeloze nachten

In een nieuwe bericht schrijft ze woensdagmorgen: “Ik heb geen oog dicht gedaan vannacht. Heb alleen maar foto’s en leuke filmpjes zitten te bekijken. Ik kan gewoon niet beseffen dat m’n wederhelft, m’n steun en toeverlaat er niet meer is. Ik voelde me zo veilig bij je. Wij waren de twee puzzelstukjes die bij elkaar pasten.”

Steun

In de verschillende instagramberichten bedankt Samantha ook meermaals haar volgers voor alle lieve steunberichten die ze ontvangt. “Jullie berichten houden mij op de been.” Ook drukt ze iedereen op het hart: “Leef vandaag, want niemand heeft je de morgen gegeven.”

Lees ook
Samantha maakt doodsoorzaak plotseling overleden vriend bekend: ‘Ik zal je nooit vergeten’

Steun en toeverlaat

Eind 2020 brak Samantha met haar verloofde Gerrit, die voor de buitenwereld plots tóch niet de vader van – toen nog – zoontje Djemino bleek. Er ontstond een rel over huiselijk geweldhet niet langer mogen gebruiken van de babynaamde uit huis plaatsing van de kleine en Samantha’s geestelijke toestand. Djemino kreeg vervolgens de naam Angelo, waarna Samantha al snel de liefde vond bij Gelmore. Op 11 april vierden ze dat ze drie maanden bij elkaar waren: “Hou van jou tot de maan en terug”, schreef ze bij een pikante foto van hen samen. Pal voor het jubileum lieten ze elkaars naam immens groot op hun lijf tatoeëren. Samantha omschreef Gilly, zoals ze hem noemde, als “de man van mijn dromen”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha?Gelmore (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha?Gelmore (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha?Gelmore (@samantha_de_jong29)

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders