Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > “Het heeft met het vreemde perspectief te maken” – Studio 100 reageert op gephotoshopte K3-cover

“Het heeft met het vreemde perspectief te maken” – Studio 100 reageert op gephotoshopte K3-cover

“Het heeft met het vreemde perspectief te maken” – Studio 100 reageert op gephotoshopte K3-cover

Afgelopen weekend lieten veel K3-fans zich verbolgen uit over de cover van het nieuwste K3-album ‘Ushaiai’: K3’tje Marthe was namelijk onherkenbaar.

Op social media regende het vervolgens verontwaardigde reacties, zeker ook omdat Marthe tijdens ‘K3 zoekt K3’ al kritiek kreeg over haar ‘droevige blik’. Op de cover van ‘Ushaiai’ is daar echter niets meer van te bekennen, sterker nog – Marthe lijkt wel iemand anders.

GROOT NIEUWS: het tweede #K3 album komt uit op op 10 november 2016! 🎉 Lees er alles over op: studio100.com

A photo posted by Studio 100 (@studio100) on

Volgens CEO Anja Van Mensel is er sprake van een misverstand, de cover zou nog niet definitief zijn. “We zaten met een deadline om de datum voor het tweede album van K3 bekend te maken. Dat bericht moest vrijdag onverwacht snel naar buiten. Die foto was eigenlijk piepklein, bedoeld voor social media.”

Glans geven

Wel geeft ze toe dat er hier en daar wat aan het beeld is gesleuteld. “Maar dat heeft met het vreemde perspectief van de foto te maken. De echte foto’s worden pas in de laatste week van augustus gemaakt. Die liggen in dezelfde lijn, maar worden veel minder bewerkt. Aan de dames van K3 is eigenlijk geen werk, die stralen genoeg van zichzelf. Uiteraard worden de definitieve foto’s ook gephotoshopt om ze wat glans te geven. Dat gebeurt met alle foto’s die op een cd komen.”

 

 

Lees ook:

Bron: Grazia