Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maxime Meiland vindt vraagprijs van het chateau ‘een soort van te goedkoop’

Maxime Meiland vindt vraagprijs van het chateau ‘een soort van te goedkoop’

Celebs
Maxime Meiland vindt vraagprijs van het chateau ‘een soort van te goedkoop’

Afgelopen donderdag was de laatste aflevering van het vierde seizoen van de succesvolle serie ‘Chateau Meiland.’ Al is het chateau de laatste weken bijna niet meer voorbij gekomen, het kasteel is nog steeds in handen van de familie. Omdat ze er nu toch graag vanaf willen besloten ze de vraagprijs flink te verlagen. Maar blijkbaar was dochter Maxime het daar niet mee eens, zo vertelt ze aan ‘De Telegraaf.’

Vraagprijs Chateau Meiland

Door corona staan de potentiële kopers niet te poppelen voor de kasteeldeuren. Sterker nog, er is zo weinig animo voor het pand dat de familie heeft besloten de vraagprijs te verlagen. “Ik denk niet dat mensen het te duur vinden,” aldus de jongste dochter van Erica en Martien. “Er zijn wel al een aantal gegadigden, maar het is gewoon pech door de gehele situatie. We hebben thuis overlegd om de verkoopprijs iets te zakken, maar mijn gevoel was nee. Ik vind het nu eigenlijk een soort van te goedkoop. We willen ervan af dus op een gegeven moet je iets doen.”

Te goedkoop

Ook laat ze weten waarom ze vraagprijs te laag vindt op dit moment. Haar ouders hebben pas nog een reis naar het kasteel afgelegd en daar weer alles vernieuwd en opgeknapt. Maxime: “De elektra is vernieuwd, er zijn grote septictanks. Je koopt echt wel een goed gebouw. Dus ik vind het de originele prijs wel waard.”

Alles erop en eraan

Op dit moment staat het grote kasteel te koop voor €998.000. Toen het in de verkoop ging dacht de familie er nog 1,2 miljoen voor te krijgen. Voor diegene die wel vinden dat het chateau voor een behoorlijke prijs te koop staat, moet bedenken dat de hele inboedel van de familie wordt erbij verkocht. Als je een bod plaats heb je dus niet alleen de kans om trotse eigenaren van een heus kasteel te worden, maar ook van het zwembad met terras meubilair én de gîte . Ook bij de prijs inbegrepen zijn de zaken om de B&B te runnen zoals boekingssite, linnengoed, servies en wasmachines. Ik Vertrek is nog nooit zo simpel geweest.

Wijnen met kerst

Voor de fans die getreurd zijn dat het seizoen is afgelopen, is er goed nieuws. Over een maandje is de enthousiaste familie weer terug op de buis met een aantal speciale kerstafleveringen. Als klap op de vuurpijl is er op kerstavond zelfs een dubbele aflevering te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee