Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Stop de persen: verklapt deze BN’er wie de Vos is in The Masked Singer?

Stop de persen: verklapt deze BN’er wie de Vos is in The Masked Singer?

Celebs
Stop de persen: verklapt deze BN’er wie de Vos is in The Masked Singer?

Vanavond is het dan eindelijk zover: de grande finale van het tweede seizoen van The Masked Singer. Niet alleen weten we dan wie er als ultieme winnaar wordt gekroond, ook komen we eindelijk te weten welke BN’ers er in de pakken van de Neptunes, Panter, Vos en Zebra zitten. 

Finalisten The Masked Singer

Sinds het begin van het tweede seizoen wordt er volop gespeculeerd wie o wie er in de pakken verstopt zitten. Inmiddels zijn er elf kandidaten onthuld, waaronder Kim Feenstra, Famke Louise, Mattie Valk en Mariska Bauer, en weten we na vanavond ook wie de vier finalisten zijn. Tot die tijd zijn de fans nog druk bezig met alle hints op een rijtje te zetten om nog zekerder van hun zaak te zijn.

De Vos

Over de identiteit van de Vos lijkt Twitterend Nederland het in ieder geval unaniem eens te zijn. Volgens hen kan dit namelijk niemand minder dan (musical)actrice Noortje Herlaar zijn. ‘Revu’ staat volgens kijkers van het programma voor de hoofdrol die de actrice had in de serie Moeder, ik wil bij de Revue, en de hint ‘winnaar’ zou naar de show Op zoek naar Mary Poppins die de actrice won verwijzen.

Lees ook 
Nog even afwachten: fans denken dat déze 4 BN’ers de finalisten zijn van ‘The Masked Singer’

Chantal Janzen

Toch lijkt Chantal Janzen nog even voor de nodige verwarring te willen zorgen. Op social media reageert de presentatrice namelijk op een post van Samantha Steenwijk, die vorige week onthulde in het pak van de Kameleon te zitten. “Het was geweldig om een duet te zingen met zo’n kneitergoede zangeres als de Vos, maar wie is ze toch?”. Chantal schrijft eronder: “Aah zo lief, bedankt voor het compliment.”

Geheim

Chantals naam is enkele keren genoemd in het programma, maar hiermee bewijst de presentatrice dat zij het in ieder geval níet is. De deelnemers mogen namelijk absoluut niet prijsgeven dat zij meedoen aan The Masked Singer. Zelfs achter de schermen van het programma weten maar enkele mensen wie er in het pak zit. Wanneer de kandidaten hun pak niet aan hebben, lopen ze namelijk met een soort motorhelm op. Ook hebben ze een trui aan met de tekst: ‘Ik mag niet praten’.

Welke BN’ers zich daadwerkelijk voor de finale van The Masked Singer hebben geplaatst, zullen we vanavond eindelijk te weten komen. De finale van The Masked Singer is om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL | Beeld: The Masked Singer

Shoppen is altijd een goed idee