Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Voorstadium huidkanker ontdekt bij Maik de Boer: ‘M’n leven stond even stil’

Voorstadium huidkanker ontdekt bij Maik de Boer: ‘M’n leven stond even stil’

Voorstadium huidkanker ontdekt bij Maik de Boer: ‘M’n leven stond even stil’

Maik de Boer (58) heeft zich laten behandelen aan een verdacht plekje op zijn huid, wat een voorstadium van huidkanker bleek. Door adequaat handelen was hij er op tijd bij, zo schrijft de stylist op Instagram.

Geschrokken

“Ook al was het aan de goede kant van de kanker, toch staat je leven even stil”, zo vertelt Maik geschrokken. “Mijn vader werd per slot van rekening niet veel ouder dan mijn leeftijd nu.”

Nadenken over het leven

De gebeurtenis heeft Maik aangegrepen om eens goed over zijn leven na te denken. “Waar sta ik, wie ben ik, wat wil ik (nog)? Ik koos voor een sabbatical-zomer gevuld met trainen en detoxen, maar vooral aan een gezond en energiek lijf werken.”

Lees ook
Controleer plekjes op huidkanker met deze Nederlandse app

Advies

Ook besloot hij voortaan te gaan freelancen. “Ik ben meer dan trots op alle programma’s waar ik aan meewerkte samen met al die mooie passievolle collega’s, redacteurs, ploegen en productiehuizen. […] Ik vier vooral het leven en pluk de dag, en wil vooral iedereen die de moeite neemt dit te lezen adviseren: in de zon, smeren, smeren, smeren. En laat regelmatig je huid even checken! Tot snel, op welke plek dan ook.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat een onschuldig plekje leek, was pre-huidkanker! Door het adekwaat handelen van @drjooststaudt was ik er op tijd bij. Ook al was het aan de goede kant van de kanker, toch staat je leven even stil. Mijn vader werd per slot van rekening niet veel ouder dan mijn leeftijd nu! Waar sta ik, wie ben ik, wat wil ik (nog)? Ik koos voor een sabbatical zomer gevuld met trainen en detoxen maar vooral aan een gezond en energiek lijf werken. In goed overleg met Talpa besloten we samen de exclusiviteit eruit te halen. Vrij zijn als freelancer in het jaar dat ik precies 25 jaar in het vak zit en te kunnen kiezen wat ik wil en leuk vind! Ik ben meer dan trots op alle programma’s waar ik aan meewerkte samen met al die mooie passievolle collega’s, redacteurs, ploegen en productiehuizen. Ik vind het altijd leuk anders dan mijzelf, een ander een podium te geven. Op zoek naar zelfspot bij onze sterren op de rode loper voor Shownieuws, jury zijn bij ‘Over smaak valt te twisten’, als vast panellid bij ‘Met de deur in huis’, 32 bruiloften bezoeken en een prijs uitreiken bij ‘Wie heeft de mooiste bruiloft’ of bijzondere mensen in het licht zetten bij ‘Marktplaats heel Holland handelt’ Heel simpel de kijker blij maken met leuke mooie tv. Even een lach op het gezicht! Veel gelachen maar vooral veel geleerd! Ik hoop met de komst van alle mooie namen dat Talpa straks beter vindbaar is en men geniet van alle nieuwe formats. Dit gun ik vooral John en Linda de Mol die al jaren hun nek uitsteken voor de kijker en met succes. Ik vier vooral het leven en pluk de dag en wil vooral iedereen die de moeite neemt dit te lezen adviseren: in de zon, smeren smeren smeren en laat regelmatig je huid even checken! Tot snel, op welke plek dan ook! #carpediem

Een bericht gedeeld door MAIKDEBOER (@maikdeboer) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee