Je bent hier: Home > Celebs > Treurig nieuws: voorstadium baarmoederhalskanker ontdekt bij verloofde Oscar Kazàn

Treurig nieuws: voorstadium baarmoederhalskanker ontdekt bij verloofde Oscar Kazàn

Celebs
Treurig nieuws: voorstadium baarmoederhalskanker ontdekt bij verloofde Oscar Kazàn

Oscar Kazàn en zijn verloofde Bregje van der Leest gaan momenteel door een heftige periode. Het stel – dat drie kinderen heeft – leeft in grote onzekerheid doordat bij de 28-jarige moeder een voorstadium van baarmoederhalskanker is ontdekt.

Nadat Bregje vorige week gehoor gaf aan de oproep van een Spaans ziekenhuis in haar buurt om een uitstrijkje te laten maken, kreeg het gezin een flinke klap te verduren. “We kregen helaas niet het bericht te horen waarop we hoopten”, aldus Oscar tegenover Story. “Bregje blijkt de meest agressieve vorm van het voorstadium van baarmoederhalskanker te hebben. Dat valt behoorlijk tegen en de eerste uren zat de schrik er behoorlijk in.”

Onzekerheid

Aan het entertainmentblad vertelt Kazàn dat de artsen nu een stukje van de baarmoedermond willen wegsnijden. “Naar aanleiding van die uitslag beslissen ze wat er verder gaat gebeuren. Daarop is het wachten nu, maar de onzekerheid is groot”, vervolgt hij. “Totdat de artsen zeggen dat het weg is, blijft die onzekerheid.”

Op tijd erbij

Natuurlijk is het koppel enorm geschrokken van het nieuws, maar Oscar en Bregje beseffen ook dat ze er op tijd bij zijn. “Het is in Spanje heel gebruikelijk om na je zwangerschap een uitstrijkje te laten maken”, legt de illusionist uit. “Na de eerste bevalling van onze dochter Skyler heeft Bregje dat niet gedaan, maar toen ze na de geboorte van onze tweeling Oscar en Felix weer die oproep kreeg, besloot te toch te gaan. Stel je voor dat ze dat niet had gedaan en over vijf jaar was gegaan? Dan had het veel erger kunnen zijn. Nu zijn we er hopelijk op tijd bij. We blijven hoop houden. Vooralsnog gaan we ervan uit dat het echt een voorstadium is.”

Operatie

Wanneer Bregje onder het mes moet, is nog niet bekend. Oscar: “Maar ik neem aan dat dat niet al te lang gaat duren. Want de artsen zullen ook begrijpen dat we willen weten waar we aan toe zijn.”

Lees ook
Oscar Kazàn vader geworden van tweeling

Gezin Oscar Kazàn

Oscar en Bregje zijn al een tijdje verloofd en hebben drie kinderen: dochter Skyler Wendy (3) en zoons Oscar en Felix, een tweeling die eind maart één jaar wordt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Christmas! 🎄🎄🎅🎅

Een bericht gedeeld door Oscar Kazàn (@oscar_kazan) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag zijn we 4 jaar samen en 3 kinderen verder ❤… (Al wilde nummer 3 niet op de foto 🤷‍♂️)

Een bericht gedeeld door Oscar Kazàn (@oscar_kazan) op

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee