Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze voormalige MTV-realityster is een onverbloemde nazi-aanhangster

Deze voormalige MTV-realityster is een onverbloemde nazi-aanhangster

Deze voormalige MTV-realityster is een onverbloemde nazi-aanhangster

Dat de realitysoaps van MTV niet bepaald een broedplaats voor politiek talent is, hoeven we jou na de Jersey en Geordie Shore niet te vertellen, maar deze realityster maakt het wel heel bont.

Tila Tequila werd vorige week gefotografeerd op een feestje voor zogenaamde white supremacists in Washington. Op de foto is duidelijk te zien dat de realityster een Hitlergroet doet en onder de foto staat bovendien “sieg heil!” te lezen. Twitter heeft haar account geschorst.

copyright: Dazed Digital/Tila Tequila via Twitter (inmiddels verwijderd)

De tweet is niet de eerste post op social media waarin Tila laat doorschemeren er nazi-sympathieën op na te houden. Eerder dit jaar wenste Hitler een fijne een fijne verjaardag en in een andere post noemde ze hem haar “boo” (vrij vertaald: vriendje). Ook andere racistische en controversiële uitspraken worden door Tila niet geschuwd. Na de verkiezingsoverwinning van Trump postte ze het volgende bericht voor immigranten zonder geldige papieren: “Are you and your people ready to be rounded up to FEMA camps?,” schreef ze op Twitter. “Actually, that may be letting you off too easy!”

FEMA-kampen bestaan niet. Het is een theorie van complotdenkers die ervan uitgaat dat de Federal Emergency Management Agency (FEMA) in de Verenigde Staten geheime detentiekampen heeft waar “vijanden van de staat” kunnen worden opgesloten.

Tila Tequila had in 2007 haar eigen programma op MTV, A Shot at Love, waarin ze opzoek ging naar een geschikte partner. Een soort The Bachalorette, maar dan met beduidend meer shotjes en naakte jacuzzi-sessies. De afgelopen jaren kwam de realityster voornamelijk negatief in het nieuws – zo zat ze in een ontwenningskliniek voor haar drugsverslaving en kampte ze met verschillende psychische problemen.

 

 

 

Lees ook:

Bron: Dazed Digital