Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Voormalig huisvriendin Caroline zal familie Meiland niet opzoeken in Hengelo

Voormalig huisvriendin Caroline zal familie Meiland niet opzoeken in Hengelo

Voormalig huisvriendin Caroline zal familie Meiland niet opzoeken in Hengelo

We kennen Caroline van Eeden als de vrolijke huisvriendin van de familie Meiland die samen met hen naar Frankrijk emigreerde om in kasteel Marillaux gasten te ontvangen. Ze heeft echter geen plannen om de Meilandjes op te zoeken als ze eenmaal verhuisd zijn naar het Gelderse Hengelo. 

Kasteelleven te zwaar

Vorig jaar emigreerde Caroline samen met Martien en Erica, hun dochter Maxime en kleindochter Claire naar Frankrijk naar kasteel Marillaux. Het kasteelleven in Frankrijk viel haar echter zwaar. Het harde werken en de fysieke ongemakken die ze ervoer, hakten erin. Vlak voordat de Meilandjes voor de SBS 6-serie Chateau Meiland de Gouden Televizier-Ring in ontvangst namen, kondigde Caroline aan tijd voor zichzelf te nemen. Ze vertrok vanuit Frankrijk weer terug naar Nederland om daar vervolgens te blijven.

Lees ook: Martien vertelt: zijn de opnames van ‘Chateau Meiland’ in gevaar door coronavirus?

Geen contact

Ondertussen is Caroline de trotse eigenaar van haar eigen modezaak in Amsterdam. Ondanks haar nieuwe succes heeft ze nauwelijks nog contact met de Meilandjes gehad. “Ik heb begrepen dat het hartstikke goed met ze gaat. Ik hoop ook echt dat ze goed door de corona-tijd komen, voor hen is het moeilijk, omdat in Frankrijk alles dicht is”, zegt ze tegen Shownieuws.

Niet opzoeken

Ze vindt het verder ‘fantastisch’ dat de Meilandjes een landgoed in Hengelo hebben gekocht, maar ze is niet van plan om hen op te zoeken als ze eenmaal terug naar Nederland zijn verhuisd. “Nee, dat verhaal heeft ook zo’n baard gekregen. We hebben iets heel moois meegemaakt, ieder gaat zijn eigen weg. Met wederzijds respect.”

Wanneer de familie Meiland terugkomt naar Nederland, is nog niet bekend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: BrunoPress