Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zien we deze voormalige ‘GTST’-ster binnenkort in de ‘Playboy’?

Zien we deze voormalige ‘GTST’-ster binnenkort in de ‘Playboy’?

Celebs
Zien we deze voormalige ‘GTST’-ster binnenkort in de ‘Playboy’?

Gaby Blaaser speelde ooit de keurige Sacha in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. Na haar vertrek werd ze een fenomeen op Instagram vanwege haar blote, sexy en uitdagende foto’s. Het was enkel nog wachten op een uitnodiging van ‘Playboy’ en ze zou dolblij zijn met die eer, zou je denken. Toch blijkt dat niet het geval…

‘Playboy is de grens’

Gaby heeft inmiddels meerdere aanbiedingen gekregen van Playboy, maar de 33-jarige actrice en influencer besloot om niet mee te werken aan een naaktreportage. In gesprek met Grazia vertelt ze dat ze een aantal keer door het blootblad is gevraagd. “Maar ik heb geen zin om met mijn blote tieten in zo’n blad te gaan staan. Daar ligt dan misschien míjn grens.”

Rijtje vrouwen niet indrukwekkend

Daarnaast kan Gaby op Instagram “haar eigen Playboy creëren”. “Op een manier waar ik zelf achtersta. Daarnaast is het ook niet meer zo groot als vroeger, je staat niet meer tussen de Katja Schuurmans en de Georgina Verbaans. Ik hoef niet tussen het rijtje vrouwen te staan dat nu in Playboy verschijnt, daarvoor heb ik nét effe te hard gewerkt.”

Lees ook
Dit wordt smullen: ‘The Bachelorette’ komt terug met déze ‘naar liefde hunkerende’ BN’er

‘The Bachelorette’

Gaby doet daarentegen wel mee aan het eerste Nederlandse seizoen van The Bachelorette, een datingshow waarin vrijgezelle mannen strijden om haar liefde, die in het voorjaar te zien is. De actrice en influencer wil hier open ingaan. “Je bent natuurlijk altijd een beetje bang dat niemand zich inschrijft, maar ik neem aan dat ze wel goed zijn met het casten van mannen. Ik ben heel serieus als het om relaties gaat, ik ga er altijd in met het idee: met deze man ga ik trouwen. Ik ben niet het type dat zomaar vrijblijvend wat aanrommelt.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Who’s ready for 2020?

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

When she’s moody, grab her booty🤪

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Busted🍫

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee