Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Fans zijn onder de indruk van volle lippen van Maxime Meiland

Fans zijn onder de indruk van volle lippen van Maxime Meiland

Fans zijn onder de indruk van volle lippen van Maxime Meiland

Maxime Meiland heeft afgelopen tijd veel kritiek over zich heen gekregen en is ook een aantal van haar samenwerkingen kwijt met onder andere Nivea. Maar daar trekt de Meiland-telg zich niets van aan. Op haar Instagram plaatst ze vandaag weer een foto en er is iets wat haar volgers opvalt: haar volle lippen. 

Volle lippen

Op haar Instagram plaatst de influencer een foto waar ze te zien is in een rood topje en met behoorlijk volle lippen. En dat valt haar volgers ook op.

De tekst gaat verder onder de post. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Veel steun

Onder haar foto kan Maxime rekenen op veel lieve reacties. ‘Mooie foto ❤️❤️❤️’, reageert een van haar volgers. ‘Zo veel respect voor jullie!’, reageert een ander. En zo zijn er meerdere die achter de familie Meiland staan. ‘Laat je niet gek maken Maxime!’, wordt er veel gereageerd. Maar ook ‘Jullie worden schandalig behandeld. Keep up the spirit meid!’.

Lees ook
Maxime Meiland reageert uitgebreid op alle ophef: ‘Ik kan en ga niet voor mijn moeder spreken

Kritiek

Maar ook krijgt de influencer veel kritiek op haar foto. Zo reageert iemand: ‘Hoeveel filters zijn er hier overheen gegaan?’. Maar ook reageren er veel mensen over de uitspraken van Erica in haar nieuwe boek. ‘Ik was fan. Nu niet meer. Diep triest racistisch gezin zijn jullie.’, is er te lezen. En ook de opmerking ‘Racist’, is meerdere keren terug te lezen in de reacties.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress