Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Volgers zetten vraagtekens bij wel héél pikante kiekjes Madonna (62): ‘Waarom doe je dit?’

Volgers zetten vraagtekens bij wel héél pikante kiekjes Madonna (62): ‘Waarom doe je dit?’

Volgers zetten vraagtekens bij wel héél pikante kiekjes Madonna (62): ‘Waarom doe je dit?’

Dat Madonna (62) soms nogal opmerkelijke kiekjes op Instagram plaatst, is niets nieuws. Zo is er weleens eerder een naaktselfie opgedoken en verschijnt er wel vaker een foto op het sociale medium in niets verhullende kleding. Ook nu is het weer raak en deelt de zangeres een drietal plaatjes waarop haar lichaam nauwelijks bedekt is. De reacties stromen binnen en duidelijk moge zijn dat volgers nogal eh, in shock zijn.

Pikante kiekjes Madonna

Op Instagram deelt Madonna een reeks foto’s, waarop te zien is dat ze niets meer dan een sexy lingeriesetje draagt. Onder haar beha en slip heeft de Amerikaanse zangeres lange laarzen aan. Ze poseert op zo’n manier dat haar diepe decolleté het eerste is wat opvalt. “And Now For A Moment of Self Reflection… Madame X”, schrijft ze erbij.

Lees ook
Onherkenbaar: Madonna post bizarre naaktselfie op Instagram

Gemengde reacties

Volgers van Madonna raken niet uitgepraat over de opvallende plaatjes. Waar sommigen het wel kunnen waarderen dat de zangeres zich van deze kant laat zien, zetten anderen er zo hun vraagtekens bij. “Je ziet er fantastisch uit”, luidt een van de vele reacties, terwijl anderen juist minder lovend zijn. “Waarom doe je dit?”, vragen velen zich dan ook af. “Time to cover up, Madonna”, adviseert een volger. Ook zijn er mensen die het opnemen voor de zangeres. “Wow, je ziet er geweldig uit! De haters maken me aan het lachen. Madonna heeft in haar carrière al veel negatieve reacties gehad, maar houdt zich nog steeds staande. Denken jullie nou echt dat het haar ook maar iets kan schelen wat jullie denken? Wat een vrouw!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna)

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram