Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vlog: het Stradivarius event met topmodel Hailey Baldwin in Londen!

Vlog: het Stradivarius event met topmodel Hailey Baldwin in Londen!

Vlog: het Stradivarius event met topmodel Hailey Baldwin in Londen!

Voor de derde keer op rij organiseerde het Spaanse kledingmerk Stradivarius mode-avond The Event Paper. Na New York en Barcelona vond het fashionable evenement ditmaal plaats in Londen, tijdens Fashion Week. De avond werd gehost door topmodel Hailey Baldwin, en redacteur Anne-Flore was bij deze spectaculaire happening aanwezig!

Stradivarius: The Event Paper - London Edition

Het event vond plaats in Oxford Street, de grote shoppingstraat van Londen waar al je favoriete winkels gevestigd zitten. Zo ook kledingwinkel Stradivarius. De winkel van het Spaanse kledingmerk is net geopend en is 1500 vierkante meter groot. De eerste twee verdiepingen zijn compleet gewijd aan damesmode, accessoires en lifestyle-artikelen, en in 2017 wordt de derde verdieping met mannenmode geopend. Om de nieuwe store te vieren waren allerlei modemensen uitgenodigd om de winkel te komen bekijken.

Photo by David M. Benett

Onder andere blogger Lizzy van der Ligt en blogger Facehunter waren aanwezig, en de avond werd gehost door Hailey Baldwin – topmodel en nichtje van de beroemde acteur Alec Baldwin.

untitled

Alle gasten van The Paper Event mochten de nieuwste herfst-wintercollectie The Silent Song van Stradivarius bekijken. De collectie, die slechts een maand geleden uitkwam, bevat elementen van grunge en punk en ook de military trend komt er duidelijk in terug. Net als chokers, stoere boots en metallics.

Stradivarius: The Event Paper - London Edition

Onder het genot van een roze cocktail en de tunes van dj Caroline Flack en Lolea Sangria, konden alle genodigden uitgebreid de collectie voor dit najaar bekijken. Daarnaast vond er een live photoshoot plaats met alle grote bloggers die aanwezig waren. Bèla Adler en Salvador Fresneda stonden achter de camera, en schoten foto’s van alle fashionable gasten.

Stradivarius: The Event Paper - London Edition

Redacteur Anne-Flore was een van de lucky few die bij het event aanwezig mocht zijn, en legde hele gebeuren vast in een vlog. Het was haar eerste keer Fashion Week, dus de nodige zenuwen waren aanwezig gedurende de hele trip naar Londen. Benieuwd hoe haar vuurdoop op Fashion Week was? Bekijk dan onderstaande vlog.

Lees ook: