Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo ziet de prachtige vrouw van Oranje-voetballer Virgil van Dijk eruit

Zo ziet de prachtige vrouw van Oranje-voetballer Virgil van Dijk eruit

Zo ziet de prachtige vrouw van Oranje-voetballer Virgil van Dijk eruit

Profvoetballer Virgil van Dijk heeft de laatste tijd een gigantische ontwikkeling doorgemaakt. Hij verruilde voetbalclub Southampton in januari 2018 voor het beroemde Liverpool en hiervoor werd een transferbedrag van 84,5 miljoen euro betaald. In 2019 werd van Dijk uitgeroepen tot Europees voetballer van het jaar. De Nederlandse verdediger doet het niet alleen goed op het veld maar ook daarbuiten. Hij is namelijk getrouwd met zijn prachtige liefde Rike Nooitgedagt.

Carriére

Rike Nooitgedagt werkte in het verleden als Sales Manager in de kledingindustrie en verkocht verschillende merken kleding aan modewinkels in Nederland. Zij gaf haar veelbelovende carrière op, om met haar man mee te kunnen gaan naar Scotland en (later) Engeland. ‘’het was een drukke baan, hard werken, maar vond het erg leuk’’ vertelde ze aan Daily Record.

De tekst gaat verder onder de foto. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Virgil van Dijk (@virgilvandijk)

Lees ook
Couple goals! Dít is de knappe vriendin van Frenkie de Jong

Dochtertje

Tegenwoordig is Rike naast voetbalvrouw ook voetbalmoeder. De twee kregen in 2014 hun eerste dochtertje, Nila. Rike was uitgerekend in september 2014 en Virgil kreeg net in diezelfde periode zijn eerste oproep voor het Nederlands elftal waar hij zo naar verlangde. Uiteraard wilde de aanstaande vader de bevalling voor geen goud missen, en zorgde hij er speciaal voor dat zijn Rike eerder naar het ziekenhuis kon om de geboorte in te leiden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Virgil van Dijk (@virgilvandijk)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: BrunoPress