Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Einde van een hoofdstuk: voor dít bedrag is de miljoenenvilla van de Borsato’s verkocht

Einde van een hoofdstuk: voor dít bedrag is de miljoenenvilla van de Borsato’s verkocht

Celebs
Einde van een hoofdstuk: voor dít bedrag is de miljoenenvilla van de Borsato’s verkocht

‘Afscheid nemen bestaat niet’, zong Marco Borsato (53) jaren geleden. Toch hebben hij en Leontine (52) inmiddels gedag moeten zeggen tegen hun villa in Blaricum. Het huis in Het Gooi is maanden na de aankondiging van de scheiding verkocht, voor een minder hoog bedrag dan het stel waarschijnlijk gehoopt had.

Villa Borsato’s verkocht

In februari van dit jaar lieten Marco en Leontine weten na een huwelijk van ruim twintig jaar uit elkaar te gaan. Hij trok daarna tijdelijk bij zijn moeder in, terwijl Leontine met de rest van het gezin in de Blaricumse villa bleef wonen. De scheiding is inmiddels rond, zo wist De Telegraaf onlangs te melden, en ook de woning is ondertussen van de hand gedaan.

Tegenvallend bedrag

De verkoop van de villa zou het gezin financieel geen windeieren hebben gelegd. Sterker nog, Marco en Leontine zouden verlies hebben geleden. Waar ze het huis ooit kochten voor 3,75 miljoen euro, is het van de markt gegaan voor ‘slechts’ 3,2 miljoen euro, zo meldt Weekend. Ook laten de nieuwe bewoners er geen gras over groeien: in de tuin wordt al flink verbouwd.

Verhuisd

Halverwege mei werd bekend dat de Blaricumse villa van de Borsato’s in de stille verkoop was gezet. Marco heeft daarna een indrukwekkende penthouse gekocht in hartje Alkmaar, zijn geboortestad. Ook Leontine vond een nieuw optrekje, niet ver van het huis waar ze met Marco woonde. Naar verluidt betaalt de brunette voor haar nieuwe woning, gelegen aan een rustige laan, een maandhuur van 3.950 euro.

Heftig jaar

Het jaar 2020 gaat bij Marco Borsato de boeken in als een donkere periode. Zo liep zijn huwelijk met Leontine na meer dan twintig jaar op de klippen en vielen zijn inkomsten weg toen hij zich in januari terugtrok met een burn-out. Alle optredens werden voor onbepaalde tijd gecanceld en ook zijn werk bij The Voice Kids en The Voice Senior hield op te bestaan. Rapper Snelle gaat Marco vervangen bij de kidsversie en Gerard Joling neemt Marco’s stoel over in de talentenshow voor senioren.

Herstellende van burn-out

Na de aankondiging van de scheiding leek Marco van de aardbodem verdwenen te zijn. Zo nu en dan dook hij op kiekjes van zijn kinderen op, maar daar bleef het bij. Tot eerder deze maand, toen hij de radiostilte doorbrak met een brief aan zijn trouwe achterban. “De afgelopen periode is er veel gebeurd. Zo ben ik verhuisd en nog steeds herstellende van mijn burn-out”, schreef hij toen. Marco gaf toe dat het herstel “met ups en downs” ging, “wat voor een burn-out gebruikelijk is”. Voor zijn fans had de zanger dan ook teleurstellend nieuws. “Dit betekent dan ook dat ik als artiest voorlopig nog niet zal terugkeren en ook op social media nog niet actief zal zijn.” Wat Borsato zijn fans op het hart drukte, was dat van uitstel geen afstel zal komen.

Lees ook
Ex-vriendin Marco Borsato: ‘Het klopt dat we contact hebben…’

Ieder hun eigen weg

Begin februari kondigden Marco en Leontine aan een punt achter hun huwelijk te zetten en kwam boven water dat de zanger meermaals een scheve schaats had gereden. De twee trouwden in 1998 en waren maar liefst 23 jaar samen. Samen heeft het stel drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17). De Telegraaf wist onlangs via Marco’s management te bevestigen dat de scheiding tussen Marco en Leontine inmiddels rond is.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La nostra famiglia ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine (@leontineborsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire “Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato #DeTelegraaf

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee