Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Video: Rob Kardashian en Blac Chyna onthullen geslacht baby

Video: Rob Kardashian en Blac Chyna onthullen geslacht baby

Video: Rob Kardashian en Blac Chyna onthullen geslacht baby

Rob Kardashian, de enige broer van realitysterren Kim, Kourtney en Khloe, is verloofd met Blac Chyna én onthulde niet al te lang geleden vader te worden. En nu heeft hij bekendgemaakt dat hun eerste kindje een meisje zal zijn.

Liever een jongetje
De onthulling van het geslacht werd naar buiten gebracht tijdens de eerste aflevering van de nieuwe realityshow van Rob en zijn verloofde Blac Chyna, Rob & Chyna genaamd. Eerder liet Rob weten dat hij heel graag een jongetje wilde, om daarmee de familienaam te kunnen doorgeven. Tijdens de echo was de broer van de bekende gezusters Kardashian dan ook erg nerveus.

Toch wel blij
Toen bekendgemaakt werd dat de twee een meisje zouden krijgen, was het even slikken voor Rob. Maar hij laat weten toch heel erg blij te zijn. ‘Het is een emotioneel moment. Dat ik een jongen wil, heeft met mijn vader te maken. Maar ik weet zeker dat ik dezelfde relatie met mijn dochter zal hebben als ik met mijn vader had,’ legt Rob uit. Geheel volgens de traditie zal het meisje waarschijnlijk een naam beginnend met de letter K krijgen, liet Rob eerder al weten.

Bekijk hieronder het fragment uit de realityserie dat E! Online deelde.

Bron: RTL, E! Online, YouTube.

Lees ook: