Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Video: Heftig, Charlotte uit Geordie Shore was zwanger van Gary’s kind

Video: Heftig, Charlotte uit Geordie Shore was zwanger van Gary’s kind

Video: Heftig, Charlotte uit Geordie Shore was zwanger van Gary’s kind

In een interview met Heat Magazine vertelde Charlotte Crosby uit Geordie Shore over een zeer emotioneel moment in haar leven: ze was zwanger van Gary Beadle, maar het was een buitenbaarmoederlijke zwangerschap die haar leven in gevaar bracht.

Ze had al een paar dagen veel pijn en verloor wat bloed, maar ze dacht dat het om menstruatiepijn ging. Toen ze na een week toch naar het ziekenhuis ging omdat ze bijna niet meer kon lopen van de pijn, bleek het om een buitenbaarmoederlijke zwangerschap te gaan. Gary was op dat moment in het buitenland voor opnames van de MTV-show Ex On The Beach.

‘Toen de artsen op röntgenfoto’s lieten zien hoeveel schade er was veroorzaakt, stortte ik in. Omdat het embryo er ruim een week zat, was mijn eileider opengescheurd en had ik last van inwendige bloedingen. De doktoren legden uit dat het heel gevaarlijk was en dat ik het onmiddellijk moest laten weghalen, anders zou mijn leven in gevaar zijn…’

Charlotte kreeg een spoedoperatie om haar beschadigde eileider te verwijderen, met als gevolg dat ze in de toekomst misschien geen kinderen meer kan krijgen.

Bekijk de emotionele video hieronder:

Bron: Grazia.nl

Lees ook:

Nieuw seizoen Geordie Shore

Wow: Ruud de Wild haalt hard uit naar Q-Music dj Mattie Valk

16 tekenen dat je zwanger kunt zijn