Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Video: Emilia Clarke heeft een oogje op Michiel Huisman

Video: Emilia Clarke heeft een oogje op Michiel Huisman

Video: Emilia Clarke heeft een oogje op Michiel Huisman

Just in: Game of Thrones-actrice Emilia Clarke zou wel een beschuitje willen eten met haar tegenspeler en Hollands trots Michiel Huisman. Ze noemt hem dan ook haar ‘droomman’!

Heerlijk
De actrice, die de rol van Daenerys Targaryen vertolkt in de hitserie Game of Thrones, vertelt dit in een interview met Telegraaf. “Michiel is net zo heerlijk als hij getalenteerd is”, aldus de Britse.

Droomman
Emilia Clarke heeft voor de serie al veel intieme scènes opgenomen, waarin ze ook vaak naakt verschijnt. In het interview doet ze uit de doeken dat ze het geen enkel probleem zou vinden meer van zulke scènes op te nemen, en dat ze erg graag meer speeltijd met Michiel Huisman zou willen in de toekomst. ‘Hemeltjelief, die man is een droom. Dus meer speeltijd met Michiel: ja graag!’

Vrienden
Toch zit een relatie tussen de twee er niet in. Michiel Huisman is al jaren getrouwd met actrice Tara Elders, en 9 juni 2007 kregen ze samen een dochter. Emilia laat dan ook weten dat ze slechts goede vrienden is met Michiel. “We sms’en en mailen vaak. Door Game of Thrones zijn we goede vrienden geworden.”

Bekijk hieronder een video waarin de twee te zien zijn.


Bron: Telegraaf, Zie

Lees ook: