Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > VIDEO: Backstreet Boys doen het weer tijdens Miss USA-show

VIDEO: Backstreet Boys doen het weer tijdens Miss USA-show

VIDEO: Backstreet Boys doen het weer tijdens Miss USA-show

Afgelopen weekend werd Miss USA verkozen. Terwijl de mannen in de zaal uitkeken naar de bikinironde, wachtten de vrouwen vol spanning op het reünieoptreden van de enige echte Backstreet Boys. Nick Carter en de zijnen bewezen met ‘As Long As You Love Me’ dat ze bijna 20 jaar later nog steeds ‘our fire, the one desire’ zijn. Ook al ging het tijdens ‘I Want It That Way’ heel even mis…

Dertigers
Een boyband kunnen we de groep dertigers ondertussen niet meer noemen, maar Nick, A.J., Howie, Kevin en Brian doen vrouwenharten nog steeds sneller slaan. In tegenstelling tot sommige artiesten uit de goede oude tijd, verloren de Backstreet Boys hun kunstjes sinds hun gloriejaren duidelijk niet.

Blunder
Hoewel… Er was een klein momentje waarop een van hen de mist in leek te gaan. Brian Littrell, die ‘I Want It That Way‘ net inzette met de legendarische woorden ‘you are my fire‘, werd blijkbaar een beetje afgeleid door een van de Miss USA-kandidates. Zij paradeerden tijdens het tweede lied namelijk om beurten over het podium. De eerste, Miss Georgia, was opvallend groot, wat Brian aanzette de megahit verder te zetten met de woorden ‘you’re tall…’ (vertaald: jij bent groot), gevolgd door een awkward stilte. Nu weten we allemaal dat hij ‘the one desire‘ had moeten zingen Vergat Brian z’n woorden door Miss Georgia’s schoonheid of was het gewoon al te lang geleden dat hij de song nog gezongen had? Of probeerde hij misschien grappig te zijn? Kijk en oordeel zelf maar. Rond 2:30 spot je zijn fout.

Wij weten één ding: geef een nineties tiener een microfoon – en eventueel een glas wijn – in de hand, en ze zingt die hit woord voor woord mee. Woord voor woord, gegarandeerd!

Bron: Flair.be

Tekst: Eline Debie

Kijk ook deze video’s: