Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Victoria Koblenko over roerige periode: ‘Vlak daarna kreeg ik een kleine inzinking’

Victoria Koblenko over roerige periode: ‘Vlak daarna kreeg ik een kleine inzinking’

Victoria Koblenko over roerige periode: ‘Vlak daarna kreeg ik een kleine inzinking’

Waar sommigen de intelligente lockdown die halverwege maart werd afgekondigd vanwege het coronavirus, heerlijk vonden om hun leven eens even flink te reflecteren, kan Victoria Koblenko concluderen dat ze blij is dat de enorm rustige periode eindelijk een beetje voorbij is.

Kleine inzinking

De actrice kwam door het stilvallen van film en theater thuis te zitten, waardoor ze 24 uur per dag aan het ‘moederen’ was over zoontje Kiy. Voor de een misschien een heerlijke periode, maar Victoria is blij dat alles iets meer ‘normaal’ is. “Afgelopen mei zei Lev (Victoria’s man Evgeniy Levchenko, red.) tegen mensen: ‘Ik doe dit en dat. En Victoria is huisvrouw’, als grapje. We zaten toen anderhalve maand in quarantaine en ineens viel bij mij het kwartje. Het idee vloog me even naar de keel dat ik geworden was waarvan ik altijd dacht: nee, dat ga ik nooit zijn. Vlak daarna kreeg ik een kleine inzinking”, vertelt ze aan weekblad Weekend.

Lees ook
Victoria Koblenko over relatieproblemen: ‘Waren we maar eerder in therapie gegaan’

Niet de leukste moeder

Thuisblijfmoeder is voor Victoria dan ook geen optie. Niet alleen omdat ze graag andere dingen blijft doen, maar ook omdat ze zichzelf niet de leukste moeder vond tijdens het vele thuisblijven. “Dat viel me ook tegen van mezelf, ik heb dus kennelijk werk of afleiding nodig om de aan- en uitknop te vinden.” Volgens manlief vond Victoria vooral het schakelen van een actief leven naar de lockdown erg lastig. “Ze had geen veranderingen meer in haar leven.” Helaas moet Victoria nog even geduld hebben voordat ze het theater voor Mijn man begrijpt mij niet weer in mag. Door de nieuwe maatregelen blijft het theater voorlopig nog gesloten…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Weekend | Beeld: ANP