Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Victoria Koblenko negatief over deelname ‘Wie is de Mol?’: ‘Ik denk er niet leuk aan terug’

Victoria Koblenko negatief over deelname ‘Wie is de Mol?’: ‘Ik denk er niet leuk aan terug’

Celebs
Victoria Koblenko negatief over deelname ‘Wie is de Mol?’: ‘Ik denk er niet leuk aan terug’

Morgen is de langverwachte dag voor molloten ein-de-lijk daar en gaat het jubileumseizoen van start. Ter ere daarvan schoven drie voormalig presentatoren van ‘Wie is de Mol?’ én natuurlijk de huidige host Rik van de Westelaken (49) aan in de talkshow ‘Op1’. Aan tafel zat ook Victoria Koblenko (39). Weliswaar voor een ander onderwerp, maar ze kon het niet laten om zich te mengen in het gesprek over ‘WIDM’. En helaas waren het geen goede woorden die de actrice over had voor het programma.

Victoria Koblenko in ‘Wie is de Mol?’

Victoria deed in 2005 mee aan het vijfde seizoen van het spelprogramma. Het was de eerste reeks met bekende Nederlanders, onder wie ook Yvon Jaspers (die uiteindelijk de mol bleek te zijn), Marc-Marie Huijbregts en Gijs Staverman.

Slechte dynamiek

Volgens de 39-jarige actrice, die in een van de eerste afleveringen van Wie is de Mol? afviel, was er sprake van een slechte dynamiek in de groep. “Ik heb er totaal geen warme gevoelens bij, helaas”, aldus Victoria in Op1. “Hoe ik mezelf heb gezien in de groepsdynamiek, daar denk ik niet leuk aan terug”

Bewondering

Ook toenmalig WIDM-presentatrice Angela Groothuizen keek in Op1 terug op het eerste seizoen met BN’ers. “Jullie haalden het slechtste in elkaar naar boven”, vulde zij Victoria aan. “Er ging ook van alles mis in dat seizoen. Jullie (Koblenko en andere kandidaten, red.) waren pioniers en maakten je nog zorgen over een imago, moesten ineens al die opdrachten doen. Ik had daar veel bewondering voor.”

Prachtige Italië

Onlangs onthulden de makers van de kijkcijferknaller de eerste beelden van de komende reeks, waarin duidelijk werd in welk land de kandidaten op zoek zullen gaan naar de mol in hun midden. Bella Italia it is! “Een tweede kans om de Mol te vinden…”, schreven de makers bij de video. Daarmee leek bevestigd te worden wat veel molloten al vermoeden: er is een strijd tussen voormalig deelnemers op komst.

Lees ook
‘Wie is de Mol?’ dropt interviews met eerste vijf kandidaten: wie herken jij tussen de regels door?

Oude bekenden

AVROTROS heeft later inderdaad bevestigd dat tien oude bekenden (onder wie waarschijnlijk déze BN’er) van het programma hun opwachting zullen maken. De bekende koppen zijn afgereisd naar Toscane, waar de oorsprong van de Renaissance ligt. Ze weten niet wie hun medekandidaten zijn en in hun zoektocht naar de Mol zullen ze reizen langs geboorteplaatsen en belangrijke bouwwerken van bekende Renaissance-kunstenaars, zoals Michelangelo en Leonardo da Vinci. Spannend!

Het jubileumseizoen van ‘Wie is de Mol?’ zie je vanaf 5 september iedere zaterdag om 20.30 uur op NPO1.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zaterdag is het eindelijk zover. Ben jij er klaar voor? #widm #wieisdemol

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kijk zaterdag 5 september naar de eerste aflevering van het jubileumseizoen van #widm! Heb je er al zin in? 20.30 uur bij @omroep.avrotros op @npo1_tv 📺

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een tweede kans om de Mol te vinden… 👀 Het jubileumseizoen van #wieisdemol zie je vanaf 5 september bij @omroep.avrotros op NPO 1.

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Bron: NU.nl, Superguide.nl | Beeld: Lutske Veenstra voor Flair, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee