Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Victoria Koblenko doet boekje open over bevalling

Victoria Koblenko doet boekje open over bevalling

Celebs
Victoria Koblenko doet boekje open over bevalling

Victoria Koblenko keek voor de nieuwe TLC-serie Bevallen met… drie dagen mee op de kraamafdeling. Het is vijf maanden geleden dat de actrice zelf beviel van haar eerste kindje, maar toch vond ze het heftiger om te zien dan ze dacht. “Alles kwam heel diep binnen!”

Emoties
Ze vertelt aan Grazia: “voor mijn gevoel was ik na vijf maanden al helemaal ‘back to my former self’, maar ter plekke bleek dat ik de bevalling nog zo onder mijn huid had zitten.” Het meekijken met de verloskundigen maakte veel emoties bij haar los. “Ik kon mijn emoties niet beteugelen en liet tranen vaak schaamteloos rollen over mijn wangen.”

Herinningen
De reden dat de kersverse moeder meekeek op de kraamafdeling, was omdat ze eens wilde zien hoe verloskundigen omgaan met een bevalling. Ze vertelt zich niet meer zo veel te kunnen herinneren van haar eigen bevalling. “ Mijn bevalling is intussen in nevelen gehuld. Je hormonen zorgen er toch voor dat je veel vergeet van de pijn. Je staat onder hoogspanning en bent zo gefocust op je prestatie dat je geen oog hebt voor hoe het voor het medisch personeel moet zijn.

Gevoelige snaar
Het bijwonen van een bevalling raakte een gevoelige snaar bij Victoria: “Je bent bent geen lijdend voorwerp, maar ik voelde toch alles in mijn bui. Van rillingen tot kippenvel, alsof ik het was die daar lag.” De actrice vertelt dat ze het gevoel heeft haar roeping gemist te hebben. “Elke dag nieuwe levens ter wereld brengen…dat is toch een droom!”

Het programma Bevallen met… is vanaf vanavond te zien op TLC om 20:00 uur! Ga jij kijken?

 

Bron: Grazia, Instagram

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee