Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Victoria Koblenko alweer gespot met babybuik!

Victoria Koblenko alweer gespot met babybuik!

Victoria Koblenko alweer gespot met babybuik!

Het is nog maar twee weken geleden dat actrice Victoria Koblenko beviel van haar zoontje Kiy. Maar nu is de kersverse moeder alweer gespot met een flinke babybuik! Baby fever?

Babybuik
Dat de 35-jarige actrice helemaal in de wolken is met haar pasgeboren zoontje, steekt ze niet onder stoelen of banken. Maar dat ze stiekem ook wel blij is om van die grote babybuik af te zijn, kunnen we ons best voorstellen! Toch zal ze de komende tijd weer veel met een zwangere buik gaan rondlopen, al betreft het dit keer wel een namaak buik.

Ziekenhuisserie
Voor een nieuwe serie, CMC Ziekenhuis genaamd, gaat Victoria vandaag voor het eerst na de bevalling weer aan het werk. En haar rol is die van een zwangere vrouw! “Weer voor t eerst de set op, deze keer met een opspeldbare buik met eronder veeel corrigerend ondergoed voor m’n echte. Mevrouw de interventie cardioloog, Lis van der Laan, aangenaam”, schrijft ze bij een foto op Instagram.

Trots
Victoria en haar vriend Evgeni werden twee weken geleden trotse ouders van hun eerste kindje Kiy. Op Instagram delen ze de ene zoete foto na de andere, en het is duidelijk dat ze nog lang niet van hun roze wolk af zijn. Bekijk de foto die Victoria op Instagram deelde hieronder!

https://www.instagram.com/p/BJvFOoZDm0x/?taken-by=vkoblenko

https://www.instagram.com/p/BJvEZXDjrsa/?taken-by=vkoblenko

Bron: Grazia, Instagram