Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > First Dates-barman Victor Abeln: ‘Alcohol is wel een valkuil voor me ‘

First Dates-barman Victor Abeln: ‘Alcohol is wel een valkuil voor me ‘

First Dates-barman Victor Abeln: ‘Alcohol is wel een valkuil voor me ‘

Victor Abeln (37) kennen we allemaal van het programma First Dates. De barman maakt heerlijke cocktails voor z’n werk, maar zelf heeft hij een lastige relatie met drank, vertelt hij aan LINDA.

Haat-liefdeverhouding alcohol

Victor Abeln, dé barman van First Dates, heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. De hele dag door maakt hij de lekkerste cocktails en schenkt hij andere alcoholische versnaperingen. Al heeft hij wel een beetje een haat-liefdeverhouding met drank. “Het enige lastige aspect daaraan is dat alcohol wel een beetje een valkuil voor me is. Anderhalf jaar heb ik vrijwel droog gestaan. Ook toen kon ik mijn vak prima uitoefenen, maar inmiddels ben ik milder voor mezelf en drink ik weer. Dat ik daar voorzichtig mee moet zijn, is iets waar ik mijn weg nog in moet vinden.”

Victor Abeln is in therapie geweest toen hij door een depressieve periode ging. “Soms voel ik mij nog steeds een outsider. Mijn levenspad hangt van toevalligheden aan elkaar, ik volg geen uitgestippelde route. Nu vind ik dat eigenlijk wel fijn, maar er is ook een tijd geweest dat ik me daar onzeker over voelde.”

Lees ook
First Dates-barman Victor lijkt opnieuw gelukkig in de liefde en zó ziet ze eruit

Kapot door relatiebreuk

De barman bevond zich een paar maanden geleden nog midden in een relatiebreuk en was hier behoorlijk kapot van. Victor vertelt aan LINDA: “Ja, ik heb wat harten gebroken, maar de andere kant ken ik ook.” Verder zegt hij: “Dat ik helemaal van de kaart was, omdat zij maar niet inzag dat we elkaar wat te bieden hadden.” Hoewel de breuk erg pijnlijk voor Victor was, is hij gelukkig nog goed bevriend met zijn ex-vriendin.

Barman Victor bevestigt ook dat er een nieuwe dame in zijn leven is. Hij vertelt dat het nog geen relatie is en dat ze elkaar daarvoor nog beter moeten leren kennen. Ze zitten dus nog volop in de verkenningsfase en daarom wil hij nog niet veel over zijn nieuwe vlam kwijt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: Brunopress