Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heeft de verloofde van Lindsay Lohan haar bedrogen?

Heeft de verloofde van Lindsay Lohan haar bedrogen?

Heeft de verloofde van Lindsay Lohan haar bedrogen?

Wat is er dit weekend toch allemaal aan de hand met Lindsay Lohan? Sinds haar verloving met Egor Tarabasov leek actrice gelukkiger dan ooit, maar dit weekend onthulde ze via social media dat hij haar heeft bedrogen “met een Russische hoer” en dat terwijl ze zwanger zou zijn?

Huh?

Even samenvatten: het grote drama begon gisteren toen Lindsay een foto van zichzelf een de Russische miljonair deelde via Instagram. Zijn gezicht is op de foto volledig weggekrast. In het bijschrift zegt ze nogal cryptisch: “He wore black and I wore white“, een tekst uit het nummer “Bang Bang” van Nancy Sinatra.

Een paar uur later post ze opnieuw een foto met de nog vreemdere tekst: “Volgens mij was ik ook zo op mijn 23e.. Slechte tijden. Het verandert na 26/27 @e2505t bedankt dat je niet bent thuisgekomen vannacht. Beroemdheid verandert mensen.” Deze foto is inmiddels verwijderd, maar ze verwijst er nog wel naar op Twitter.

He wore black and I wore white…. 🙉🙈🙊⚓️ I guess #art is whatever you make of it.

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

 

Weer later deelde ze een foto van Egor iets wat lijkt op een nachtclub.  “Eerste keer in mijn leven. Hij heeft mij bedrogen met een hoer.” In het bijschrift tagt ze Dasha Pashevkina, een designer met wie ze juist bevriend leek te zijn. De foto zelf laat niet meer zien dan een groepje mensen rondom een fles sterke drank.

lindsay

Tussendoor tweette ze nog een shot uit de film  Labour Pains, waarin ze een vrouw speelt die doet alsof ze zwanger is, maar uiteindelijk echt in verwachting raakt. Lohan schreef vervolgens bij: “I am pregnant!”

Tenslotte postte ze een paar minuten geleden een foto van een roodharige vrouw op een bankje – in wat lijkt een bijzonder neerslachtige pose.

🙏🏻

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Is Lindsay bedrogen? Is ze zwanger? Is het een publiciteitsstunt? Is de toch al wat labiele actrice nu dan toch definitief het noorden kwijt? Wij kunnen er alvast geen kaas van maken. Wat denk jij?

 

Lees ook: