Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Westenberg stuk van opnieuw een groot verlies: ‘Vandaag kreeg ik het vreselijke bericht’

Monique Westenberg stuk van opnieuw een groot verlies: ‘Vandaag kreeg ik het vreselijke bericht’

Monique Westenberg stuk van opnieuw een groot verlies: ‘Vandaag kreeg ik het vreselijke bericht’

Monique Westenberg (43) heeft in de afgelopen jaren afscheid moeten nemen van meerdere dierbaren. En opnieuw moet de geliefde van André een enorme klap te verwerken, zo laat ze weten via Instagram.

Groot verdriet Monique Westenberg

Op het sociale medium deelt Monique een reeks foto’s van Star, een hond die ze leerde kennen op Bonaire. “Twee jaar geleden ontmoette ik dit meisje voor de eerste keer. Ik had meteen een zwak voor haar. Een mixje tussen Gioia en Dunya”, begint de geëmotioneerde blondine bij de kiekjes. “Afgelopen oktober zocht ik haar gelijk als eerste op toen we weer bij FKK Animal Rescue Bonaire kwamen.”

‘Stuk ben ik ervan’

“Vandaag kreeg ik het vreselijke bericht vanuit Bonaire dat Star gisteravond is overleden. Stuk ben ik ervan”, vervolgt Westenberg. “Star was één van de favorieten van de opvang en gelukkig heeft zij heel veel liefde gekend en fijne uitstapjes gemaakt. Dit meisje zal zo gemist worden.”

Lees ook
Geëmotioneerde Monique deelt dierbare herinnering met een verdrietig randje: ‘Waardevol’

Pijn

Volgers van Monique steken haar massaal een hart onder de riem. Ook snappen ze maar al te goed haar grote verdriet. “Hondenleventjes duren gewoon veel te kort. En tegelijk maken ze in die korte tijd meer gevoel los dan de meeste mensen”, reageert een fan. Een ander schrijft: “Ik hoop dat ze vredig is ingeslapen. Daarom heb ik geen huisdieren meer, ‘t gemis doet zo veel pijn.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram