Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verklapt Serena Williams het geslacht van Meghan Markle’s Royal baby?

Verklapt Serena Williams het geslacht van Meghan Markle’s Royal baby?

Verklapt Serena Williams het geslacht van Meghan Markle’s Royal baby?

Serena Williams en Meghan Markle zijn nu al jaren BFF’s en grote kans dus dat The Duchess of Sussex aan haar beste vriendin heeft verklapt wat het geslacht van haar baby wordt. In een interview met E News! verspreekt de veelvoudige tenniskampioen zich vermoedelijk over Meghan’s baby.

Lees ook:
 Prins Harry en Meghan Markle hebben (eíndelijk!) een eigen Instagram-account

Advies

Serena werd in het interview gevraagd wat haar grootste advies aan nieuwe moeders zou zijn. “Accepteer fouten en verwacht niet dat je perfect bent. We zetten zoveel druk op onszelf”, adviseert ze.

Goed advies natuurlijk, maar het wordt nog interessanter. De koningin van de tennisbaan vertelt namelijk dat haar vriendin zwanger is en beschrijft daarna de baby met het woord ‘zij’.

“Mijn vriendin is zwanger en ze zei zoiets van: ‘Mijn kind gaat dit doen’ en ik keek haar aan, zo van: ‘Nee, dat gaat ze niet. Nee, dat ben je niet.’ Toen begon ze te lachen en zei ze: ‘Ik moet met je praten over tips’, want ja, ik had al die hoge verwachtingen. […] Maar dit is het moment waar niet alles gaat zoals gepland”, aldus Serena.

Een groot vraagteken

Welke vriendin Serena nou precies bedoelt, is niet bekend. Maar grote kans dat het dus om Meghan gaat, die elk moment kan bevallen van haar eerste kind met Prins Harry. “Ze zal zeker de beste moeder zijn”, zegt Serena overigens nog wel expliciet over haar beste vriendin in het interview.

BFF’s

De twee hebben elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een feestje van de Super Bowl, een van de grootste sportevenementen van het jaar in Amerika. In 2014 ontmoetten ze elkaar weer bij een voetbalwedstrijd, waar ze allebei aan deelnamen. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk gebleven en moedigen ze elkaar met alles aan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: E News!, Independent | Beeld: Getty Images