Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Diep in de zee: Lil Kleine en Jaimie Vaes geven uitzinnig verjaardagsfeest voor baby Lío (1)

Diep in de zee: Lil Kleine en Jaimie Vaes geven uitzinnig verjaardagsfeest voor baby Lío (1)

Diep in de zee: Lil Kleine en Jaimie Vaes geven uitzinnig verjaardagsfeest voor baby Lío (1)

Afgelopen week vierde het zoontje van rapper Lil Kleine en Jaimie Vaes zijn eerste verjaardag. Althans, er werd nog niet bijster veel ‘gevierd’. Hoewel een uitbundig feest in het geval van het extravagante koppel wel te verwachten viel, was het de vraag of dat ervan zou komen gezien de huidige coronacrisis. Maar ja hoor, afgelopen weekend pakten Jorik en Jaimie groots uit voor de kleine Lío.

Onderwaterparadijs

Voor het feest werd een luxe horecagelegenheid in het centrum van Amsterdam afgehuurd, waar zowel binnen als buiten gefeest werd. De organisatie van het ‘partijtje’ lag niet bij papa en mama, maar bij party planner Hella Huizinga van My Greatest Party, dat spectaculaire kinderfeestjes en babyshowers organiseert. Zij toverde de nette ruimte in tot prachtig onderwaterparadijs, waar gedanst, gezongen en vooral heel veel gegeten werd.

Eten te over

Onder anderen topmodel Rose Bertram, beste vriend Koen Kardashian en ontwerpster Maria Tailor waren (met kids) van de partij, naast een hele hoop andere genodigden. Die werden enorm verwend, want er was meer zoetigheid en lekkers dan bij het gemiddelde all you can eat-buffet. Onder een gigantische boog van blauwe ballonnen en zeedieren stonden een parel van een taart en bergen koekjes, cupcakes en cakepops. Voor de volwassenen waren er etagères vol luxe hapjes met onder meer verse vis, en prachtige schalen met ‘blauwe’ oesters. Een Amsterdamse volkszanger verzorgde de muziek en ook papa Jorik zong nog ‘een moppie’ mee.

Lees ook
Lil Kleine en Jaimie Vaes staan stil bij eerste verjaardag van zoontje: ‘Ik zal de beste papa zijn’

Uitbreiding voor het wagenpark

Jarige Job Lío Zion lijkt niet alleen te zijn verwend met een enorm feest, maar ook met een stevige portie cadeaus. Zo is onder meer het wagenpark van het ventje flink uitgebreid. Eerder spotten we in de garage het miljoenenhuis van Jorik en Jaimie pal naast de bolide van papa al een speelgoedminiatuur-kopie van de zilverkleurige Mercedes. Op het feest pronkten echter weer twee (!) andere auto’s: (ogenschijnlijk) dezelfde Mercedes in het wit en een mini Bentley. Bijzonder praktische cadeaus uiteraard; zo kan-ie zich toch nét even sneller verplaatsen thuis – 344 vierkante meter is geen kattenpis – én kan hij op elke verdieping in een andere auto rondcrossen. Altijd handig.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Een impressie van de fuif:

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders