Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Smelt: Naomi van As viert verjaardag Sven Kramer met supervrolijke vader-dochterfoto

Smelt: Naomi van As viert verjaardag Sven Kramer met supervrolijke vader-dochterfoto

Smelt: Naomi van As viert verjaardag Sven Kramer met supervrolijke vader-dochterfoto

Hoera, Sven Kramer mag vandaag 34 kaarsjes uitblazen! Op deze bijzondere dag zet zijn geliefde Naomi van As (36) hem natuurlijk in het zonnetje, en dat doet ze met een prachtige foto van de schaatser en hun dochtertje Kae.

Dochter Naomi van As en Sven Kramer

Op de foto is te zien hoe Sven zijn dochter in de lucht gooit en het meisje duidelijk in een deuk ligt. “Hieperdepiep hoera”, schrijft Naomi in de hashtags. “Zo lekker jong nog, 34.”

Grappen en grollen

Goede vriendin Ellen Hoog (34) kan het niet laten om een grapje te maken over de tekst bij de foto. “Is ze al 34??”, schrijft de blondine spottend, waar een andere volger weer een schepje bovenop doet: “Wat is haar geheim? Dagcrème? Verjongingskuur? Vertel het ons!”

Mooi meisje

Niet alleen is er ruimte voor een grapje onder de post, ook stromen de felicitaties binnen voor Sven. Daarnaast smelten volgers bij het zien van het zoete plaatje van Kae. “Prachtige foto! Wauw! Mooi meisje ook. Geniet.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?? . . #hieperdepiephoera #zolekkerjongnog #34jaar

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Sven als vader

Afgelopen zomer vertelde Naomi in Flair hoe Sven als vader is. “Ik vind hem heel vertederend. Hij komt vaak stoer en misschien wat afstandelijk over. Na een wedstrijd geeft hij altijd heel gefocust interviews, waardoor mensen zijn zachte kant niet zien. Hij heeft een heel klein hartje en als vader is hij echt een softie”, zei ze erover. “Hij is heel lief voor Kae en zo’n grote man met zo’n kleine baby is eigenlijk heel aantrekkelijk. Toen ze net geboren was, begon het schaatsseizoen net en was hij veel weg. Dat vond ie ontzettend moeilijk. Nu is Sven gelukkig vaker thuis. Als we samen weggaan, is hij de eerste die zegt: ‘Ik mis haar nu al.’”

Moederschap

Hoe Naomi het ouderschap zelf ervaart? De eerste periode van het moederschap vond ze best pittig, zo gaf de voormalig hockeyster eerder toe in een interview met Grazia. Doordat Sven namelijk veel voor zijn carrière van huis was, was Naomi in het begin veel alleen met haar dochtertje. “Het moederschap is heel bijzonder, leuk en liefdevol, maar ook uitdagend. Vooral de eerste periode vond ik zwaar. Sven was vaak weg om te schaatsen, wat logisch is, en wat ik ook begrijp en wat ik van tevoren wist, maar toch… Ik ben de eerste periode best veel alleen geweest.” Nu gaat alles helemaal goed. “Ik heb mijn draai gevonden.”

Lees ook
Naomi van As deelt foto van dochter Kae met welbekende ondeugende blik: ‘Wat mot je?’

Kae

Sven Kramer (34) en Naomi van As (36) leerden elkaar in 2007 kennen op het Sportgala; niet veel later kregen de twee een relatie. Op 21 oktober 2018 werd het koppel de trotse ouders van hun eerste kindje. Of het stel een broertje of zusje zou willen voor Kae? “Mocht het ons gegund zijn om een tweede te krijgen, kom maar op”, vertelde Naomi aan Flair.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Haha jaaaaa Kae’tje had er zin in vandaag! Ff op de foto met je ouders, kom op ???‍♀️?… . . . #familieportret #lachuuuuuh #kaehadgeenzin

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram