Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prachtig: Britse royals vieren verjaardag prins George met eerbetoon aan overleden Philip

Prachtig: Britse royals vieren verjaardag prins George met eerbetoon aan overleden Philip

Prachtig: Britse royals vieren verjaardag prins George met eerbetoon aan overleden Philip

Het is een feestelijke dag voor de Britse royals, want prins George is vandaag jarig! De oudste zoon van prins William (39) en zijn vrouw Catherine Middleton (39) mag acht kaarsjes uitblazen, wat traditiegetrouw gevierd wordt met een nieuwe foto. En dit keer is het een extra bijzondere, gezien het een eerbetoon lijkt te zijn aan prins Philip die op 9 april van dit jaar overleed.

Verjaardag Prins George

Op het officiële Instagramaccount van Kensington Palace is gisteren een nieuwe foto verschenen van prins George. “Turning eight (!) tomorrow”, staat erbij geschreven. Op de foto is te zien hoe het jochie op een Range Rover zit, wat een van de favoriete auto’s van prins Philip is. De kist van de echtgenoot van koningin Elizabeth werd tijdens zijn uitvaart vervoerd op een door hem ontworpen model van de auto. Het kiekje is genomen door Kate.

Net zijn vader

Wat volgers van het Instagramaccount meteen opvalt, is dat George steeds meer op zijn vader gaat lijken. “Looks like William so much”, klinkt het dan ook veelvuldig. Ook wordt geschreven dat het mannetje er al onwijs “grown up” uitziet. “Where does the time go?”, vraagt iemand zich af.

Lees ook
Wat lief: dit is waarom prins George een pak aan had tijdens de EK-finale

Derde in lijn van troonopvolging

George werd op 22 juli 2013 in het St. Mary’s hospitaal in Londen geboren. Hij is de derde in lijn van troonopvolging, na zijn grootvader prins Charles en vader prins William. Samen met Kate kreeg William nog twee kinderen, dochter Charlotte (6) en Louis (3).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP, Instagram