Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De emotionele reden achter de nieuwe verhuizing van Harry en Meghan

De emotionele reden achter de nieuwe verhuizing van Harry en Meghan

De emotionele reden achter de nieuwe verhuizing van Harry en Meghan

Hoewel de hele wereld in de veronderstelling was dat Harry en Meghan hun spullen van Londen naar Canada hadden laten vervoeren, bleek Canada slechts een tussenstation te zijn en pakten het stel onlangs hun koffers voor hun eindbestemming: Los Angeles.

Harry en Meghan treden af als senior royals

Sinds de twee in januari aankondigde terug te reden als senior royals, pakten Meghan gelijk de koffers voor haar en Archie, om vervolgens terug naar Canada te vliegen, waar ze de weken daarvoor de kerstvakantie doorbrachten. Harry volgde na een aantal dagen en het drietal trok zich maanden terug in een afgelegen villa. Vorige maand verschenen Harry en Meghan voor even weer in Londen, waarna ze na enkele dagen weer terug naar hun leven in Canada vertrokken. Tenminste, zo dachten we.

Los Angeles

Al snel meldden diverse media dat Harry, Meghan en Archie niet in Canada zouden verblijven, maar ze opnieuw de verhuisdozen hadden gepakt voor hun verhuizing naar de Verenigde Staten. Het gezin zou zich namelijk gaan settelen in Los Angeles, waar Meghan geboren is en waar moeder Doria nog altijd woont. Inmiddels is bekend dat ze naar de kust in Malibu zijn verhuisd. En dat heeft dan weer alles te maken met de overleden moeder van prins Harry.

Lees ook
Biograaf haalt keihard uit naar Harry en Meghan: ‘Twee verwende tieners’

Favoriete plek van prinses Diana

Zo zouden Harry en Meghan niet alleen naar Los Angeles zijn verhuisd om zo dichterbij (schoon)moeder Doria te zijn, maar zou Malibu ook de favoriete plek van prinses Diana zijn. Zij zou hier willen settelen met haar toenmalige vriend Dodi Fayed, met wie ze na de scheiding van prins Charles een setje was. “Harry was altijd heel close met zijn moeder. Hij zou zich op die manier met haar verbonden voelen”, aldus een bron.

Wel zouden Harry en Meghan enige spoed achter hun verhuizing hebben gezet, toen bekend werd dat Canada de grenzen sloot vanwege het coronavirus.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL | Beeld: ANP