Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verdrietig: Sex and the City-acteur Willie Gerson (57) overleden

Verdrietig: Sex and the City-acteur Willie Gerson (57) overleden

Verdrietig: Sex and the City-acteur Willie Gerson (57) overleden

Iedere Sex and the City-liefhebber kent Willie Gerson als Stanford Blatch, een van Carrie’s beste vrienden in de serie. Hij is verdrietig genoeg overleden aan de gevolgen van kanker. Willie werd 57 jaar. 

Opnames

De acteur was niet alleen te zien in Sex and the City en de daarop volgende films, maar had ook een rolletje bemachtigd in de reboot van de serie: And just like that. De opnames daarvan vinden op dit moment plaats in New York. Het is niet bekend of Gerson zijn opnames er al op had zitten.

Gebroken hart

Cynthia Nixon roemt de acteur op Twitter om zijn humor. ‘Hij is oneindig grappig in zijn werk en in het echte leven.’ Ook Kim Cattrall reageert geschokt. ‘Wat een verdrietig nieuws en een vreselijk verlies voor de SATC-familie. Onze condoleances en rust zacht lieve Willie.’ Sarah Jessica Parker schrijft dat ‘haar hart gebroken is’. Kristin Davis (Charlotte) heeft nog niet gereageerd.

‘Een gift van de goden’

Mario Cantone speelde in Sex and the City Gersons aartsrivaal. ‘Ik had geen briljantere televisiepartner kunnen hebben. Ik ben kapot van verdriet. Veel te vroeg van ons heengegaan. Je was een gift van de goden. Rust zacht mijn lieve vriend. Ik hou van je.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mario Cantone (@macantone)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: People | Beeld: Brunopress